Naslovnica Pretraživanje AAA
Broj posjeta:
76429
 

U skladu s novim statutom FER-a, studenti dodiplomskih studija koji studiraju po nastavnom programu FER-1 nastavljaju studirati po istom programu, uz uvjet da ne ponavljaju godinu. Po tom se programu studij može završiti do kraja akademske godine 2008./2009. Za ove studente ostat će na snazi Pravilnik o sveučilišnom dodiplomskom studiju na Fakultetu elektrotehnike i računarstva usvojen na sjednici Fakultetskog vijeća 25. svibnja 1999. godine, objavljen u publikaciji Dodiplomski studij na FER-u, nadopunjen odlukom Fakultetskog vijeća od 20. listopada 2004. godine. Odredbe Pravilnika i njegove dopune vrijede do 30.09.2009. godine.

Uvjeti prijelaza u višu nastavnu godinu za studente koji studiraju po nastavnom programu FER-1 neće se promijeniti.

Studenti koji ne ostvare uvjete za prijelaz u višu godinu, a koje tako sustigne generacija koja je počela studirati po nastavnom programu FER-2, obavit će prijelaz na FER-2. Na ove studente primjenjivat će se novi Statut i novi Pravilnik o studiju, kao i kalendar nastave za FER-2.

Ovi studenti bit će oslobođeni polaganja predmeta za koje ne postoji sličan predmet u FER-2. Ako su te predmete položili, priznat će im se stečeni ECTS bodovi.

Položeni predmeti, za koje postoji sličan predmet u nastavnom programu FER-2, bit će priznati.

Nepoloženi predmeti iz FER-1, a za koje postoji sličan predmet u FER-2, upisat će se ponovno i polagat će se isključivo kroz kontinuirano praćenje znanja.

Ekvivalente predmeta preddiplomskog i diplomskog studija možete pogledati u repozitoriju dokumenata.


TRAŽILICA
 
REPOZITORIJ