korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
Broj posjeta:
876595
 
OBAVIJESTI
Objavljeno: 23.02.2015. u 08:43

Doslovno smo jučer završili sa trinaestom sezonom, koju smo malo odužili, tako da nam četrnaesto izdanje OŽUJSKO MNL FFER kuca na vrata! Dečki iz Kapsch Pule su prvi put ponijeli naslov najbolje momčadi u MNL FFER, potpuno zasluženo, ali smo sigurni da će duplo teži posao biti obraniti taj naslov.  


Prijave traju do srijede, 5. ožujka 2015. godine, no ukoliko se broj prijavljenih dosegne maksimalan broj prije isteka roka za prijavu, prijave se zaključuju. Tehnički sastanak je na programu u četvrtak, 6. ožujka, dok će 1. kolo nove sezone biti na rasporedu već 8. ožujka. Već su nam brojne momčadi iz trinaeste sezone najavile i potvrdile svoj nastup, tako da apeliramo na nove momčadi da se što prije najave i prijave jer ponavljamo, ukoliko se broj prijavljenih dosegne maksimalan broj prije isteka roka za prijavu, prijave se zaključuju.

Preliminarna prijava se može obaviti putem e-mail adrese mnl.ffer@gmail.com, odnosno putem mobitela 091.257.00.00. Ponavljamo, prijave će trajati do srijede, 5. ožujka 2015. godine ili do popunjenja maksimalnog broja momčadi. Sve informacije možete naći na našim web stranicama kao i na našoj facebook stranici.

Vitomir Blagojević
Objavljeno: 13.10.2014. u 14:32

Selekcija za nove članove futsal sekcije Fakulteta elektrotehnike i računarstva održat će se u petak, 17. listopada 2014. godine s početkom u 18h.

Molim da zainteresirani budu spremni barem 15 minuta prije u prikladnoj odjeći (obavezna bijela majica i kratke hlačice), zagrijavajući se i ne ulazeći u teren. Ukoliko imate bilo kakav upit, pošaljite ga na  e-mail selekcije futsalfer@gmail.com ili telefonski na 091.257.00.00. Molim također da selekciji pristupe oni s nekim nogometnim/futsal predznanjem. 

 

Zahvaljujem i vidimo se!

Hrvoje

Vitomir Blagojević
Objavljeno: 31.08.2014. u 22:55

Ljeto je meteorološki gotovo, rujan je već pokucao na vrata. S početkom rujna konačno je došlo vrijeme da navučemo tenisice i ponovno osjetimo parket Martinovke. S prvim danom rujna i službeno otvaramo prijave za novu sezonu Malonogometne lige Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Kao i prošlih sezona, sretni smo što će i ova sezona nositi u svom imenu ime najbolje pive u Hrvatskoj, dobro nam poznatog Ožujskog piva. Trinaesta sezona OŽUJSKO MNL FFER zaista nam donosi jednu veliku novost, a to je OŽUJSKO FFER KUP, no o tome, kao i ostalim stvarima ćemo na vrijeme. 


Prijave traju do srijede, 1. listopada 2014. godine, no ukoliko se broj prijavljenih dosegne maksimalan broj prije isteka roka za prijavu, prijave se zaključuju.

Preliminarna prijava se može obaviti putem e-mail adrese mnl.ffer@gmail.com, odnosno putem mobitela 091.257.00.00. Ponavljamo, prijave će trajati do srijede, 1. listopada 2014. godine ili do popunjenja maksimalnog broja momčadi. Sve informacije možete naći na našim web stranicama kao i na našoj facebook stranici.

Vitomir Blagojević
Objavljeno: 19.02.2014. u 14:11

Jedanaesta sezona MNL FFER-a je iza nas, Adacta je vratila pehar u svoje "vitrine", a ponovno je došlo vrijeme prijava za novu, 12. sezonu.  Kao i prošlih sezona i ova sezona će nositi u svom imenu ime najbolje pive u Hrvatskoj, dobro nam poznatog Ožujskog piva. 

Prijave za dvanaestu sezonu MNL FFER-a traju do srijede, 6. ožujka 2014. godine, no ukoliko broj prijava dosegne svoj maksimalan iznos, prijave ćemo zaključiti i prije konačnog roka. Kao i prošlih sezona, smislili smo i smišljamo nove zanimljive stvari, koje će naše natjecanje učiniti još boljim, kvalitetnijim i dinamičnijim. Već 7./8. ožujka planiramo naš tehnički sastanak na kojem ćete doznati sve novosti vezane uz 12. sezonu, već 9. ožujka planiramo krenuti s 1. kolom OŽUJSKO MNL FFER 12!

 

Vitomir Blagojević
Objavljeno: 01.09.2013. u 00:49

Konačno je došlo vrijeme da otvorimo prijave za novu sezonu Malonogometne lige Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Kao i prošlih sezona, sretni smo što možemo reći da će i ova sezona nositi u svom imenu ime najbolje pive u Hrvatskoj, dobro nam poznatog Ožujskog piva. Kao i prošle sezone, i ovu smo ušli s jednom već prijavljenom ekipom, koja će biti i nagrađena zbog toga. No, to znači da za OŽUJSKO MNL FFER 11 već imamo jedno mjesto manje za prijavu.

Prijave traju do srijede, 2. listopada 2013. godine, no ukoliko se broj prijavljenih dosegne maksimalan broj prije isteka roka za prijavu, prijave se zaključuju. Kao i prošlih sezona, smislili smo i smišljamo nove zanimljive stvari, koje će naše natjecanje učiniti još boljim, kvalitetnijim i dinamičnijim.

Vitomir Blagojević
Objavljeno: 17.09.2012. u 09:57
Selekcija za futsal/malonogometnu...

Obavještavamo studente da će se SELEKCIJA za futsal/malonogometnu sekciju Fakulteta elektrotehnike i računarstva odvijati kao i prošle sezone, tijekom Malonogometne lige Fakulteta, MNL FFER, tako da posebnih termina za selekciju neće biti. Za sve dodatne informacije možete se javiti na e-mail sekcije futsalfer@gmail.com, a o malonogometnoj ligi Fakulteta se možete informirati na web stranicama iste; mnlffer.info.

Vitomir Blagojević
Objavljeno: 14.09.2012. u 10:41
Uređeno: 14.09.2012. u 10:41

Ljeto 2012. je na izmaku, jesen nam se bliži, a tim i početak nove akademske godine. Uz novu akademsku godinu dolazi nam i novo izdanje Malonogometne lige FutsalFER-a, MNL FFER! Nakon uzbudljive završnice prošle sezone u kojoj smo dobili novog prvaka, vjerujemo kako će nova biti još bolja. Da bude još bolja, pobrinuo se naš generalni sponzor lige Zagrebačka pivovara, tako da će i iduća sezona nositi naslov OŽUJSKO MNL FFER 9! Originalno, zar ne? Malo za promjenu. :P No, budimo malo ozbiljniji, pripremili smo neke zbilja originalne stvari, kao i ideje za novu sezona koja će uz novosti biti još zanimljivija, bolja i humanija. 

 
I prije nego što su počele prijave jedna momčad se prijavila za natjecanje, tako da možemo već reći da se broj preostalih mjesta smanjio na 15. Prijave će trajati do srijede 3. listopada 2012. godine, a možemo otkriti i da će oni najbrži biti nagrađeni. Moramo naglasiti da rok za prijavu momčadi može završiti i ranije, odnosno do popunjenja maksimalnog broja momčadi. 
Vitomir Blagojević
Objavljeno: 07.03.2012. u 10:40
Uređeno: 07.03.2012. u 10:44
Prijave za 8. sezonu MNL FFER-a

Kao što smo već najavili na našoj facebook stranici, počele su prijave za 8. sezonu malonogometne lige Fakulteta elektrotehnike i računarstva! Kako se i priroda budi u proljetnim mjesecima, tako su i naše proljetne lige atraktivnije, živahnije i posjećenije. Kao i svake sezone, i ove imamo neke novosti koje će razbiti monotoniji, podići zanimljivost i kvalitetu natjecanja koje je u rapidnom porastu svake sezone, kao i brojne nagrade za najbolje! Prijave su već počele s jučerašnjim datumom, odnosno 20. veljače 2012. i trajati će do srijede, 14. ožujka 2012. godine ili do popunjenja maksimalnog broja momčadi. To je po prvi put veoma izgledno, jer se već najavilo popriličan broj momčadi.

Vitomir Blagojević
Objavljeno: 20.09.2011. u 15:42
Prijave za 7. sezonu MNL FFER-a!

Prijave za 7. sezonu malonogometne lige Fakulteta elektrotehnike i računarstva su već počele! Prijave traju do nedjelje, 2. listopada 2011. godine. Kao i svake sezone, i ove akademske godine imamo brojne novosti koje će podići zanimljivost i kvalitetu natjecanja koje je u rapidnom porastu svake sezone, kao i brojne nagrade za najbolje! Kako ove godine nema selekcije za malonogometnu sekciju ovo je najsigurniji način da pokažete svoje kvalitete, na parketu Martinovke!

Vitomir Blagojević
JUČER, DANAS, SUTRA FUTSALA NA FER-U

Godine 2002. na Fakultet elektrotehnike i računarstva upisuje se pet studenata: Hrvoje Penava, Vlatko Brnić, Milan Martulaš, Petar Cota i Jakov Ungarov. Ovih pet studenata, kasnije će se pokazati, činit će okosnicu FutsalFER-a do današnjeg dana. Iste te godine sva petorica prolaze na futsal selekciji FER-a koju je u to doba vodio Petar Jelinčić.

Navedena petorica počinju malonogometni put u ekipi "Tražimo sponzora". Mlada ekipa nastupala je na raznim turnirima, ali prvi važan rezultat bio je 2. mjesto na turniru Šiljo i sportovi koje je i malo financijski poguralo ekipu. Prve godine za ekipu FER-a na sveučilišnom prvenstvu nastupao je samo Hrvoje Penava s ne prevelikom minutažom. Te godine je ekipa FERa poražena u finalu.
 

Sljedeća sezona (2003/2004) bila je jako bitna za razvoj FutsalFER-a jer su tu uslijedila prva internacionalna iskustva. Zbog polagane smjene generacija veću odgovornost na sveučilišnom natjecanju dobivaju mlađi, ponajprije Hrvoje Penava i Vlatko Brnić. Prvo je osvojeno sveučilišno prvenstvo u Zagrebu, a zatim i državno sveučilišno prvenstvo u Rovinju. Nakon toga slijedi 1. Europsko sveučilišno prvenstvo na Cipru na kojem je osvojeno odlično drugo mjesto (Brnić, Grizelj, Jelinčić, Hanzir, Martulaš, Munitić, Penava, Ungarov). Dojmovi i iskustva stečeni na Cipru bit će izuzetno važni za daljnji napredak FutsalFER-a sada pod novim voditeljem Hrvojem Penavom. Za ovu sezonu treba još istaknuti 1. mjesto na turniru Šiljo i sportovi, 3. mjesto na izuzetno jakom turniru Ožujsko kao i prvo sudjelovanje na turniru Kutija Šibica.

 

Sezona 2004/05. ostat će zapamćena po velikim razočaranjima i spoticanjima, ali i po stupanju FutsalFER-a na hrvatsku futsal scenu. Počelo je sve bajno pobjedom nad juniorskom momčadi NK Dinama u revijalnoj utakmici povodom sto godina sporta na Sveučilištu u Zagrebu i nastavljeno drugim uzastopnim osvajanjem sveučilišnog prvenstava grada Zagreba. Nažalost tuga i razočaranje dolazi nakon diskvalifikacije na državnom prvenstvu sveučilišta održanom u Crikvenici zbog sentimentalne povezanost sa starijim članovima FERa. Ekipa je skupila snage i nastavila dalje jer je svjetlo na kraju tunela došlo u obliku prelaska članova selekcije FERa u klub MNK Martinovka. Također je važno zabilježit ulazak u selekciju Dragana Lukića koji će postati jedan od bitnih članova FutsalFERa.

 

Sezona 2005/06. ponudila je mnoge izazove što su manje ili više uspješno svladani. Prvenstvo sveučilišta u Zagrebu osvojeno je po treći put za redom. Na žalost s manje uspjeha je odigrano državno sveučilišno prvenstvo održano u Umagu zbog nesretnog poraza u finalu. Novi veliki uspjeh ostvaren je u Novom Sadu gdje je osvojeno 2. mjesto na 3. europskom sveučilišnom prvenstvu (Bazina, Brnić, Dragičević, Lukić, Martulaš, Penava, Ungarov, Stojko). Još jedan veliki uspjeh bio je osvajanje međunarodnog sveučilišnog turnira EuroESADE održanog u Barceloni. Možda i najveći uspjeh FutsalFERa, premda ne rezultatski, je sudjelovanje na 10. svjetskom sveučilišnom prvenstvu održanom u poljskom Poznanu. U reprezentaciji Hrvatske sudjelovalo je naših šest članova koji su ondje osvojili 10. mjesto što je i uspjeh s obzirom u kakvim uvjetima su otišli tamo. Ovo je sezona kada se ekipi pridružio Tomislav Dragičević.

 

Godina 2006. ostat će zapamćena kao godina prvog pojavljivanja imena FutsalFER i njegovog grba.

 

 

Sezona 2006/07. je godina četvrtog uzastopnog osvajanje sveučilišnog prvenstva grada Zagreba. Ovo je i sezona u kojoj FutsalFER biva žrtva dviju političkih igara. Prvo je neočekivano pred početak sezone MNK Martinovka odustala od angažmana FutsalFER-a što je označilo početak seobe naših igrača u razne klubove Hrvatske malonogometne lige, da bi nam zatim bio onemogućen odlazak na državno prvenstvo i pokušaj izbaranja prava na odlazak na europsko prvenstvo zbog političkih razmirica između hrvatskih sveučilišta. Zahvaljujući ugledu FutsalFERa u Europi ipak se odlazi na 4. europsko prvenstvo u Koper u Sloveniju (Brčić, Brnić, Lukić, Penava, Šagud) gdje je opet osvojeno odlično drugo mjesto. Ove sezona bila je plodna za FutsalFER pa su u njoj došla tri bitna člana: Bruno Šagud, Saša Ledinščak, Marko Brčić i Ivan Runje.

Sezonu 2007/2008. je obilježilo rekordno, peto osvajanje zagrebačkog sveučilišnog prvenstva, koje se prvi put igralo po ligaškom sistemu. Nakon toga, na redu je bilo osvajanje državnog prvenstva u Puli, čime je osiguran nastup na 5. sveučilišnom prvenstvu u Wroclawu, Poljska. U poljskom Wroclawu, sveučilišna reprezentacija predvođena FutsalFER-ovcima (Brčić, Brnić, Dragičević, Gradinščak, Lukić, Ledinščak, Penava, Ungarov) je sa pet pobjeda is a samo jednim porazom i to od europskih aktualnih prvaka (Dnipropetrovsk, Ukrajina) osvojila 5. mjesto. FutsalFER je još jednom nastupio na međunarodnom sveučilišnom turniru EuroESADE održanom u Barceloni te ga još jednom osvojio. Pripremni ciklus za natjecanje u Wroclawu ponudio nam je pripremnu utakmicu s U21 reprezentacijom Hrvatske koja je uspješno apsolvirana rezultatom 5:2. Ideja koja je dugo bila u glavama članova FutsalFERa ove godine je napokon i zaživjela. Osnovan je MNK FutsalFER koji se prijavio za natjecanje u II. Hrvatskoj malonogometnoj ligi.
 
 
 

Sezona 2008./09. ozančila je kraj šampionskog niza, kada je FutsalFER prvi put nekome morao “gledati u leđa”. Momčad Ekonomije osvojila je 1. mjesto, a FutsalFER je bio 2. U Puli je ponovno okosnica bila od igrača FER-a, a ti isti su u Podgorici, na 6. Europskom sveučilišnom prvenstvu osvojili odlično 3. mjesto (Brnić, Lukić, Penava, Ungarov, Šagud).

U sezoni 2009./10. FutsalFER se ponovno vraća na pobjedničku stazu, osvajanjem prvog mjesta u zagrebačkom sveučilišnom prvenstvu. Na državnom prvenstvu u Vinkovcima, FutsalFER-ovci odvode Sveučilište do 1. mjesta pobjedom nad Splitom. Na 7. Europskom sveučilišnom prvenstvu u Zagrebu, po prvi put domaćini natjecanja odnose naslov briljatnim igrama, porazivši europske velikane iz Portugala, Ukrajine, Srbije. Među 14 odabranih, koji su 7 dana punili Martinovku gledateljstvom bilo je pet FutsalFER-ovaca (Brnić, Lukić, Penava, Ungarov, Šagud).

FutsalFER je u sezoni 2010./11. umnoge pokazao svoju snagu. Osvajanjem 3. mjesta na zagrebačkom sveučilišnom prvenstvu nastavljen je kontinuitet vrhunskih rezultata na tom natjecanju. Na prvenstvu sveučilišta odigranom u Vinkovcima, zagrebačka sveučilišna reprezentacija izgubila je finalnu utakmicu u ruletu šesteraca. Također, reprezentacija je sudjelovala na europskom sveučilišnom prvenstvu održanom u Tampereu u Finskoj. Pet FutsalFER-ovaca (Brnić, Catela, Penava, Ungarov, Šagud) se vratilo iz Finske sa samo jednim porazom, no to je bilo dovoljno tek za 5. mjesto; ponovno je kobna bila španjolsko "sveučilište" iz Malage. Nije na odmet napomenuti kako se ove sezone ekipa satkana velikim dijelom od sadašnjih i bivših FutsalFER-ovaca plasirala u prvu malonogometnu ligu Hrvatske.
 
 

TRAŽILICA
 
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!

REPOZITORIJ