korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
Broj posjeta:
1054281
 
OBAVIJESTI
Objavljeno: 08.09.2014. u 10:43

INETEC – Institut za nuklearnu tehnologiju d.o.o. raspisuje natječaj za dodjelu Nagrade "INETEC" studentima Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu za ak. god. 2013./2014. u svrhu poticanja izvrsnosti i pružanja podrške.

Pravo natjecanja za Nagradu za ak. god. 2013./2014. imaju studenti Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu studijskih programa::

 • Elektrotehnika i informacijska tehnologija
  Profili: Automatika, Elektrotehnički sustavi i tehnologija, Elektroenergetika, Elektroničko i računalno inženjerstvo i Elektronika
 • Računarstvo
  Profili: Programsko inženjerstvo i informacijski sustavi, Računalno inženjerstvo i Računarska znanost

Natječaj je otvoren do 12. listopada 2014. godine.
 

Pravilnik o dodjeli nagrade "INETEC" nalazi se u repozitoriju FER-a: „Život na FER-u“; „Nagrade i natječaji“".
 

Više o prijavi pročitajte u nastavku obavijesti...

Željka Mihajlović
[ Više... ]
Objavljeno: 01.09.2014. u 08:53

Nagrada se dodjeljuje djelatnicima Fakulteta i istraživačkim skupinama za iznimna postignuća u istraživačkom radu i inovacijama (pravilnik, naputak, obrazac). Prijedloge za dodjelu ove nagrade može podnijeti Odbor za istraživanje i međunarodnu suradnju, zavodski kolegij, skupina od pet djelatnika Fakulteta u znanstveno-nastavnom zvanju i dekan.


Nagrada se dodjeljuje u sljedeće tri kategorije:

 1. djelatnicima Fakulteta u znanstveno-nastavnom zvanju za iznimna postignuća u istraživačkom radu ili inovacijama u prethodnih pet godina;
 2. djelatnicima Fakulteta u suradničkom zvanju ili zavodskim suradnicima za iznimna postignuća u istraživačkom radu ili inovacijama u prethodne dvije godine;
 3. djelatnicima Fakulteta ili istraživačkim skupinama Fakulteta za postignut svjetski priznati istraživački rezultat ili inovaciju u prethodnih godinu dana.

Prijedlozi za dodjelu "Nagrade za znanost Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta elektrotehnike i računarstva" s naznakom kategorije nagrade dostavljaju se Povjerenstvu za nagrađivanje zaposlenika i studenata putem Urudžbenog zapisnika do


                         ponedjeljka, 20. listopada 2014. godine do 12 sati,


te elektroničkim putem: doc. dr. sc. Sandi Pleslić, prof. dr. sc. Željki Mihajlović i Cc Marija Kovačević, dipl. iur. (više u nastavku obavijesti)

Uz prijedlog za dodjelu nagrade potrebno je popuniti obrazac koji se nalazi na poveznici (obrazac), te priložiti podatke, kako sljedi:

 1. Za nagradu djelatnicima Fakulteta u znanstveno-nastavnom zvanju za iznimna postignuća u istraživačkom radu ili inovacijama u prethodnih pet godina potrebno je priložiti podatke za period od 1. listopada 2009. do 30. rujna 2014. godine prema članku 8. Pravilnika o nagradi za znanost (pravilnik) i točki 4. Naputka o primjeni Pravilnika o nagradi za znanost (naputak).
 2. Za nagradu djelatnicima Fakulteta u suradničkom zvanju ili zavodskim suradnicima za iznimna postignuća u istraživačkom radu ili inovacijama u prethodne dvije godine potrebno je priložiti podatke za period od 1. listopada 2012. do 30. rujna 2014. godine prema članku 8. Pravilnika o nagradi za znanost (pravilnik) i točki 4. Naputka o primjeni Pravilnika o nagradi za znanost (naputak).
 3. Za nagradu djelatnicima Fakulteta ili istraživačkim skupinama Fakulteta za postignut svjetski priznati istraživački rezultat ili inovaciju u prethodnoj akademskoj godini potrebno je priložiti obrazloženje.

 

Jožica Poslon
Objavljeno: 18.08.2014. u 15:39

Can you imagine an innovation that could radically improve human health? Can you think of a groundbreaking technology that could revolutionise the whole healthcare industry in 10 to 20 years from now in a similar way that cars changed our views on transportation in the past century?

Tell us your ideas and have the chance to not only win the £5,000 ($8,000) Game Changing Innovation Prize, but also pitch your idea directly to a panel of Roche executives in Basel.

See more at: http://www.oxbridgebiotech.com/roche/gci/

Kata Banožić
Objavljeno: 04.07.2014. u 16:34
Nagrada Werner von Siemens za...

Siemens d.d. Zagreb i Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva objavljuju natječaj za dodjelu godišnjih nagrada za najbolje studentske radove studenata FER-a s primjenom u područjima industrije, energije, zdravstvene skrbi te infrastrukture i gradova za akademsku godinu 2013/2014.

 

Nagrada nazvana po osnivaču korporacije i inovatoru Werneru von Siemensu, ustanovljuje se radi poticanja rada na istraživačko-razvojnim projektima i inovativnosti studenata, te komuniciranja i kritičkog promišljanja rezultata. Nagrađuje se originalni rad studenata ili studentskih timova (do 3 člana) s primjenom u područjima industrije, energije, zdravstvene skrbi te infrastrukture i gradova (informacije o djelatnostima nalaze se na www.siemens.hr).

 

Rok za predaju radova na natječaj je 01. listopad 2014. godine u 12 sati (više u nastavku obavijesti).

Željka Mihajlović
[ Više... ]
Objavljeno: 03.07.2014. u 11:05
Nagradni natječaj tvrtke INETEC za...

INETEC – Institut za nuklearnu tehnologiju je tvrtka koja se bavi ispitivanjem ključnih komponenti u nuklearnim elektranama primjenom nerazornih metoda, od kojih je jedna i ultrazvučno ispitivanje. U tu svrhu rabe se robotska i softverska rješenja razvijena u Odjelu za istraživanje i razvoj INETEC-a.

INETEC organizira studentsko natjecanje u programiranju. Konkretan zadatak zajedno s uvjetima i detaljima opisan je u priloženom dokumentu natječaja. Pošaljite svoje rješenje i osvojite 6.000,00 kuna. Rok za predaju rješenja je 3 tjedna od dana objave natječaja. Pitanja vezana uz natječaj mogu se uputiti na adresu natjecaj@inetec.hr

Kata Banožić
TRAŽILICA
 
REPOZITORIJ