Naslovnica Pretraživanje AAA
Broj posjeta:
17228018
 
OBAVIJESTI
Objavljeno: prije 42 minute
Natječaj za dodjelu godišnje Nagrade...

Na temelju članka 3. Pravilnika o uvjetima i postupku dodjele Nagrade „Andrija Mohorovičić“,  Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaj za dodjelu Nagrade pojedincima u Hrvatskoj i inozemstvu za ostvarene znanstvene rezultate, promicanje znanstvene discipline i struke te prijenos znanja i odgoj mladih stručnjaka u području prirodnih znanosti za akademsku godinu 2016./2017.

Poticaji za prijedloge sa SuZg FER-a trebaju se dostaviti Povjerenstvu za nagrade FER-a najkasnije do 5. svibnja 2016. u 12 sati putem urudžbenog zapisnika i elektronički, predsjednici Povjerenstva doc. dr. sc. Sandi Pleslić, Cc. gđi Ivi Piški. Više o Nagradi, pravilniku i natječaju dostupno je ovdje.

Sanda Pleslić
Objavljeno: prije 53 minute
Natječaj za dodjelu godišnje Nagrade...

Senat Sveučilišta u Zagrebu donio je na svojoj 7. sjednici održanoj 17. siječnja 2017. godine odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu godišnje Nagrade "Fran Bošnjaković" za akademsku godinu 2016./2017.

Nagrada se dodjeljuje pojedincima u Hrvatskoj i inozemstvu za znanstvene rezultate, promicanje znanstvene discipline i struke, te prijenos znanja, posebice odgoj mladih stručnjaka u području tehničkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Poticaji za prijedloge sa SuZg FER-a trebaju se dostaviti Povjerenstvu za nagrađivanje zaposlenika i studenata FER-a najkasnije do 5. svibnja 2017. u 12 sati putem urudžbenog zapisnika i elektronički, predsjednici Povjerenstva, doc. dr. sc. Sandi Pleslić, Cc. gđi Ivi Piški.

Više o Nagradi, natječaju i pravilniku dostupno je ovdje

Prijedlozi se upućuju Senatu Sveučilišta do 30. lipnja 2017. godine.

Sanda Pleslić
Objavljeno: 17.01.2017. u 23:49

Hrvatska akademija tehničkih znanosti raspisala je Natječaj za dodjelu nagrada za 2016. godinu. Akademija će dodijeliti sljedeće nagrade:

  • Nagradu za životno djelo "Moć znanja";
  • Godišnje nagrade "Rikard Podhorsky";
  • Nagrade mladom znanstveniku "Vera Johanides".

Predlagači koji za svoj poticaj žele potporu Fakultetskog vijeća trebaju svoj prijedlog uputiti Povjerenstvu za nagrađivanje zaposlenika i studenata FER-a do petka, 10. veljače 2017. godine, do 12.00 sati putem Urudžbenog zapisnika i elektronički, predsjednici povjerenstva doc. dr. sc. Sandi Pleslić i gđi Ivi Piški. Svi detalji, raspis natječaja, tekst Statuta i Pravilnika nalaze se na internetskim stranicama Akademije http://www.hatz.hr/hr/.

Sanda Pleslić
Objavljeno: 23.12.2016. u 20:38

Odbor za podjelu državnih nagrada za znanost raspisuje Natječaj za podnošenje poticaja za podjelu državnih nagrada za znanost za 2016. godinu za nagrade:

  1. Nagrada za životno djelo;
  2. Godišnja nagrada za znanost;
  3. Godišnja nagrada za popularizaciju i promidžbu znanosti;
  4. Godišnja nagrada znanstvenim novacima.

Predlagači koji za svoj poticaj žele potporu Fakultetskog vijeća trebaju svoj prijedlog uputiti Povjerenstvu za nagrade FER-a do ponedjeljka, 16. siječnja 2017. godine do 12.00 sati putem Urudžbenog zapisnika.

Rok za podnošenje poticaja Ministarstvu znanosti i obrazovanja, tj. Odboru za podjelu državnih nagrada za znanost je do 20. veljače 2017. godine.

Detaljne informacije o Natječaju dostupne su na internetskoj stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja (www.mzos.hr).

Sanda Pleslić
TRAŽILICA
 
REPOZITORIJ