Naslovnica Pretraživanje AAA
Broj posjeta:
75647
 
ŠKOLA OTVORENOG RAČUNARSTVA
ŠORA

Škola otvorenog računarstva (ŠORA) pruža usluge profesionalnog i kvalitetnog obrazovanja u više raznovrsnih područja koja uključuju:

  • operacijske sustave (UNIX, Linux, Windows ...)
  • računalne mreže i sigurnost informacijskih sustava
  • uredske alate (Open Office, MS Office)
  • programske jezike i označne jezike (Java, C/C++, C#, PHP, XML, HTML ...)
  • metodologije razvoja (RUP) i modeliranje (UML)
  • razvojne alate (Eclipse, IBM Rational Application Developer)
  • platforme, tehnologije i poslužitelje (Java EE, Tomcat, JBoss, IBM WebSphere ...)

kao i razna druga područja koja jednim imenom nazivamo "otvoreno računarstvo".

Zasnovano na višegodišnjem iskustvu u edukaciji, osim klasičnih unaprijed definiranih tečajeva, ŠORA nudi i mogućnost stvaranja strukture tečajeva na zahtjev, odnosno izvedbe posebnih tečajeva "krojenih" prema zahtjevima i specifičnim potrebama korisnika.

Uz svaki tečaj polaznici dobivaju kvalitetnu prateću dokumentaciju, a prema potrebi mogu dobiti i uvjerenje o pohađanju tečaja koje izdaje Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. Također je moguće organizirati i završno testiranje polaznika o usvojenom znanju.

Tečajevi se održavaju u obliku predavanja i radionica, najčešće po 5 sati dnevno, ali moguća je izvedba i drugačijeg rasporeda, ovisno o potrebama polaznika tečaja i prema dogovoru. Tečajevi se u načelu izvode u manjim grupama od šest do deset polaznika, u laboratorijima FER-a ili kod korisnika, najčešće po načelu rasporeda jedan polaznik-jedno računalo.

Predavači koji održavaju tečajeve su kvalitetni predavači FER-a i iskusni specijalisti partnerskih tvrtki za pojedina područja s velikim edukacijskim znanjem i višegodišnjim praktičnim iskustvom u raznovrsnim područjima.

Polaznici tečajeva ŠORA najčešće su djelatnici renomiranih tvrtki iz Hrvatske.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na adrese:

Službene stranice Škole otvorenog računarstva


TRAŽILICA