korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
Broj posjeta:
386902
 
OBAVIJESTI
Objavljeno: danas u 17:02

Javni razgovor s pristupnikom Krešimirom Šakićem, dipl. ing. o očekivanom izvornom znanstvenom doprinosu disertacije pod naslovom: "Metoda za subjektivno ispitivanje kvalitete prikaza 3D videosekvenci utemeljena na internetskom ispitivanju velike skupine ljudi", održat će se u srijedu, 24. rujna 2014. godine u 13:00 sati u okviru Istraživačkog seminara iz radiokomunikacija na Zavodu za radiokomunikacije (zgrada C – XII kat/Knjižnica).

Mirjana Grubiša
Objavljeno: danas u 16:00

Javni razgovor s pristupnikom mr. sc. Željkom Tabakovićem, dipl. ing. o očekivanom izvornom znanstvenom doprinosu disertacije pod naslovom: "Dodjeljivanje frekvencija u spoznajnom radiju uporabom sekvencijalnog bojanja grafova", održat će se u srijedu, 24. rujna 2014. godine u 11:00 sati u okviru Istraživačkog seminara iz radiokomunikacija na Zavodu za radiokomunikacije (zgrada C – XII kat/Knjižnica).

Mirjana Grubiša
Objavljeno: danas u 16:00

Javni razgovor s pristupnicom Magdalenom Krbot Skorić, dipl. ing. o očekivanom izvornom znanstvenom doprinosu disertacije pod naslovom: "Ispitivanje funkcionalnog stanja vibracijskog osjetnog puta primjenom metode vibracijskih evociranih potencijala", održat će se u srijedu, 24. rujna 2014. u 10:00 sati na Zavodu za elektroničke sustave i obradbu informacija u okviru Istraživačkog seminara iz elektroničkog i računalnog inženjerstva (zgrada D – I kat/Knjižnica.)

Mirjana Grubiša
Objavljeno: 02.12.2013. u 08:32

U utorak, 10. prosinca 2013. godine u 10:30 sati održat će se u okviru Istraživačkog seminara iz elektronike u prostoriji TCR (zgrada A – prizemno) javni razgovor  s pristupnikom Nikom Bakom, dipl. ing. o očekivanom izvornom znanstvenom doprinosu disertacije pod naslovom: "Projektiranje sklopova RFID sustava u CMOS tehnologiji".

Mirjana Grubiša
TRAŽILICA