korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
Broj posjeta:
595231
 
OBAVIJESTI
Objavljeno: jučer u 13:20

Javni razgovor s pristupnikom mr. sc. Mihovilom Ivasom, dipl. ing. o očekivanom izvornom znanstvenom doprinosu disertacije pod naslovom: "Detekcija i zaštita od otočnog pogona fotonaponske elektrane s više mrežnih izmjenjivačkih jedinica priključene na srednjenaponsku mrežu" održat će se u petak, 12. lipnja 2015. u 11:00 sati u okviru Istraživačkoga seminara iz elektroenergetike na Zavodu za visoki napon i energetiku (zgrada D – II kat/D244).

Mirjana Grubiša
Objavljeno: jučer u 13:17

Javni razgovor s pristupnikom mr. sc. Renijem Banovim, dipl. ing. o očekivanom izvornom znanstvenom doprinosu disertacije pod naslovom: "Razvoj metode egzaktnog rješavanja stabla kvara primjenom binarnih dijagrama odlučivanja" održat će se u petak, 12. lipnja 2015. u 12:00 sati u okviru Istraživačkoga seminara iz elektroenergetike na Zavodu za visoki napon i energetiku (zgrada D – II kat/D244).

 

 

Mirjana Grubiša
Objavljeno: 25.05.2015. u 15:06

Javni razgovor s pristupnikom Angelom Gary Markočem, mag. ing.  o očekivanom izvornom znanstvenom doprinosu disertacije pod naslovom: Dinamična promjena parametara kontrole snage i snage pilota temeljena na opterećenju uzlazne veze u širokopojasnim sustavima s proširenim spektrom i višestrukim pristupom po kodu održat će se u utorak, 2. lipnja 2014. godine u 13:00 sati u okviru Istraživačkog seminara iz radiokomunikacija na Zavodu za radiokomunikacije (zgrada C – XII kat/Knjižnica).

Mirjana Grubiša
Objavljeno: 22.05.2015. u 11:29

Javni razgovor s pristupnikom Petrom Gabrićem, mag. ing. o očekivanom izvornom znanstvenom doprinosu disertacije pod naslovom: Modeliranje i analiza dozvoljenih naprezanja u uljno-barijernoj izolaciji transformatora održat će se u ponedjeljak, 1. lipnja 2015. u 10:00 sati u okviru Istraživačkoga seminara iz elektrotehničkih sustava i tehnologije na Zavodu za osnove elektrotehnike i električka mjerenja (zgrada C – VI kat/Seminar).

Mirjana Grubiša
TRAŽILICA