korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
Broj posjeta:
766050
 
OBAVIJESTI
Objavljeno: 21.07.2014. u 15:50
Prijava za upis na diplomske studije...

Prijave za upis na diplomske studije na Fakultetu elektrotehnike i računarstva obavljat će se do utorka, 16. rujna 2014. godine putem web aplikacije na adresi: http://www.fer.unizg.hr/upis/diplomski/prijava.

Detaljne informacije o načinu prijave i rokovima objavljene su na stranici http://www.fer.unizg.hr/upis/diplomski/upute.

Razredbeni ispit za upis na diplomski studij održat će se u petak 19. rujna 2014. godine.

Kontakt adresa za pitanja o upisu na diplomske studije je diplomski.upisi@fer.hr.

Petra Lukina
Objavljeno: 18.07.2014. u 13:10

Za srpanjski upisni rok za upis u diplomske studije FER-a u akademskoj godini 2014./2015. okončan je razredbeni postupak i formirana je lista kandidata koji su ostvarili pravo upisa. Pravo upisa je ostvarilo 290 kandidata, dok 4 kandidata koji su predali prijave nisu ostvarili pravo upisa. Popis kandidata koji su ostvarili pravo upisa možete pronaći u nastavku obavijesti (pod više). Za kandidate koji su ostvarili pravo upisa na srpanjskom roku podatci o upisu diplomskog studija bit će odmah evidentirani u ISVU.

Kandidati će upis potvrđivati predajom potvrde o uplati upisnine u iznosu od 150,00 kuna. Upisnina se plaća posebno od troška razredbenog postupka. Potvrdu o uplati upisnine možete odmah predati u Studentsku službu ili poslati na e-mail adresu stuslu@fer.hr, a najkasnije do 19. 9. 2014. godine.  U suprotnom, upis će se smatrati nevažećim. Na temelju zaprimljene potvrde o uplati upisnine, Studentska služba će aktivirati studentska prava na diplomskom studiju.

U nastavku se nalaze podatci potrebni za uplatu upisnine.

  • Iznos: 150,00 kuna
  • Kunski IBAN broj: HR7623600001101218080
  • Model: HR00
  • Poziv na broj primatelja: OIB-65
  • Opis plaćanja: upisni paket za upis u 1. godinu diplomskog studija

Kandidati koji nisu ostvarili pravo upisa na ovom roku, mogu se prijaviti za rujanski upisni rok pod jednakim uvjetima kao i svi drugi kandidati. Za rujanski rok je preostalo 260 slobodnih mjesta.

 

Petra Lukina
[ Više... ]
Objavljeno: 16.07.2014. u 13:50

Svi pristupnici koji su predali prijavu za upis na diplomski studij u srpanjskom roku mogu vidjeti svoj status nakon obavljenog razredbenog postupka na stranici: http://www.fer.unizg.hr/upis/diplomski/prijava.

Za prijavu na stranicu potrebno je upisati korisničko ime i lozinku koja je navedena prilikom ispunjavanja web prijave.

 

Žalbe na razredbeni postupak

Žalbe na razredbeni postupak mogu se podnijeti Povjerenstvu za prijam studenata preddiplomskih i diplomskih studija putem Urudžbenog zapisnika u pisanom obliku najkasnije 24 sata nakon objave rezultata, odnosno najkasnije do četvrtka, 17. 7. 2014. godine do 14.00 sati. Na podnesene žalbe Povjerenstvo je dužno odgovoriti u roku od 24 sata.

Kandidati koji će u žalbenom postupku tražiti uvid u test provjere znanja, trebaju se javiti u Studentsku službu u petak, 18. 7. 2014. godine u 10.00 sati.

Kontakt adresa za pitanja o upisu na diplomski studij je diplomski.upisi@fer.hr.

Petra Lukina
Objavljeno: 14.07.2014. u 18:52

Razredbeni ispit za upis na diplomski studij održat će se u srijedu 16. srpnja 2014. godine u 9.00 sati u dvorani D1.

Ispitu je potrebno pristupiti 20 minuta ranije radi provedbe identifikacije pristupnika. U tu svrhu kandidati trebaju predočiti važeću osobnu iskaznicu.

Test provjere znanja traje 3 sata (180 minuta).

Svi pristupnici koji su ispunili i zaključali web prijavu i u Studentsku službu predali prijavnu dokumentaciju za upis na diplomski studij moći će od utorka, 15. srpnja na stranici http://www.fer.unizg.hr/upis/diplomski/prijava pregledati status svoje prijave i provjeriti jesu li u obvezi pristupiti razredbenom ispitu.

Za prijavu na stranicu potrebno je upisati korisničko ime i lozinku koja je navedena prilikom ispunjavanja web prijave.

Kontakt adresa za eventualne probleme i nejasnoće je diplomski.upisi@fer.hr.

Više informacija o razredbenom ispitu pročitajte u nastavku obavijesti.  

Petra Lukina
[ Više... ]
Objavljeno: 16.06.2014. u 15:53
Prijava za upis na diplomske studije...

Prijave za upis na diplomske studije na Fakultetu elektrotehnike i računarstva obavljat će se do petka, 11. srpnja 2014. godine putem web aplikacije na adresi: http://www.fer.unizg.hr/upis/diplomski/prijava.

Detaljne informacije o načinu prijave i rokovima objavljene su na stranici http://www.fer.unizg.hr/upis/diplomski/upute.

Kontakt adresa za pitanja o upisu na diplomske studije je diplomski.upisi@fer.hr.

Petra Lukina
[ Više... ]
TRAŽILICA
 
REPOZITORIJ