korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
Broj posjeta:
893433
 
OBAVIJESTI
Objavljeno: 23.07.2014. u 09:23
Uređeno: 23.07.2014. u 09:23

Bioinformatics and complex network group (http://complex.zesoi.fer.hr) at the Faculty of Electrical Engineering and Computing, University of Zagreb, Croatia is seeking highly motivated postdoctoral fellow for work on the project Algorithms for genome sequence analysis. The work is funded by a Croatian Science Foundation grant through the end of 2017. Bioinformatics and complex network group is a group specializing in developing various algorithms for genomics, proteomics and complex networks. We are particularly focused on the genome and transcriptome assembly and sequence similarity database search algorithms.

The candidate is expected to work closely with researchers and clinicians to design algorithms and models. This is a highly collaborative multi-disciplinary research environment; good communication and organizational skills are required, the candidate will be expected to manage collaborative projects and publish scientific results.

Mile Šikić
Objavljeno: danas u 15:01
Uređeno: danas u 15:01

Želiš li raditi na stvaranju vrhunskih mobilnih igara i sudjelovati u raznovrsnim gaming projektima? Biti ključni dio mladog, ambicioznog i uspješnog tima? Odlično! Nanobit ima posao za tebe!

U potrazi smo za iskusnim backend developerom koji će se pridružiti našem postojećem timu server developera. Iza nas je šest godina uspješnog međunarodnog poslovanja i deseci popularnih igraćih naslova te aplikacija, a u novom uredu i s novim idejama želimo proširiti svoj tim kvalitetnih ljudi.

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: danas u 14:32
Uređeno: danas u 14:32

Naša tvrtka razvila se iz područja health apps u vodećeg proizvođača mobilnih igara u regiji sa šest godina uspješnog međunarodnog poslovanja iza nas i ne želimo stati na tome. U novom uredu, s novim idejama, ali i već poznatom motivacijom i kvalitetom, nastavljamo rasti i unaprjeđivati svoje poslovanje.

Trenutno smo u potrazi za više iskusnih developera, stručnjaka za iOS i stručnjaka za Android, kako bismo nastavili razvoj specijaliziranih aplikacija iz područja zdravlja s preko 4 milijuna korisnika diljem svijeta.

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 27.08.2014. u 13:20
Uređeno: 27.08.2014. u 13:20

Povećaj svoju konkurentnost na tržištu rada - pohađaj 3. generaciju Styria:SCOOL!

Počele su prijave studenata završnih godina na Styria:SCOOL, prvu hrvatsku medijsku akademiju.

Styria:SCOOL, prva hrvatska medijska akademija pokrenuta je s ciljem pružanja studentima praktičnog uvida u poslovanje kroz interaktivna predavanja Styrijinih stručnjaka, rješavanje poslovnih slučajeva iz Styrijine prakse te job shadowinga* u Styrijinim odjelima po izboru.

Styria:SCOOL namijenjena je studentima završnih godina bez obzira na studij i usmjerenje, a ove godine održava se po treći put.

Više u nastavku.

Gordana Habulin
Objavljeno: 26.08.2014. u 09:34
Uređeno: 26.08.2014. u 09:34

Voliš razbijati glavu rješavajući sofisticirane probleme? Motiviraju te izazovi i rad na smislenim, vrijednim projektima? Želiš dati svoj doprinos razvoju in-house produkata korištenih na globalnoj razini?

Pročitaj detalje i prijavi se na oglas!

Dragi Gost
Objavljeno: 22.08.2014. u 15:34
Uređeno: 22.08.2014. u 15:34

Infobip is a world leader in mobile messaging and payments. We pride ourselves in our ability to provide specialised products and solutions to operators, technology and channel partners worldwide. Our portfolio is designed in-house and draws on our extensive experience in advanced mobile technologies. For more information, visit www.infobip.com.

More...

Dragi Gost
Objavljeno: 20.08.2014. u 16:03
Uređeno: 20.08.2014. u 16:03

Trikoderova hobotnica treba nove krakove! Misliš da se uklapaš u naš tim? Otvori niže navedeni link, riješi quest i saznaj detalje.

http://www.trikoder.hr/karijera/

Pokaži da imaš ono što je potrebno za prijavu!

Dragi Gost
Objavljeno: 20.08.2014. u 11:15
Uređeno: 20.08.2014. u 11:15

Laboratorij za Sustave i Signale širi svoj istraživačko-razvojni tim i traži razvojne inženjere u stalnom radnom odnosu za rad na projektima.

Od kandidata se očekuje:

 • Strast prema programiranju i motivacija za stvaranjem kvalitetnog programskog koda
 • Strast prema učenju novih tehnologija
 • Želju za stalnim unaprjeđenjem svojih vještina i radne okoline

Vaše životopise možete poslati na adresu: kristian.skracic@lss.hr.

Više detalja o traženim kvalifikacijama potražite u nastavku obavijesti.

Kristian Skračić
Objavljeno: 19.08.2014. u 15:16
Uređeno: 19.08.2014. u 15:16

U okviru MInMED projekta kojeg financira Hrvatska zaklada za znanost tražimo postdoktoranda koji će sudjelovati u razvoju modela i metoda za upravljanje inovacijama u socio-tehničkim mrežama  organizacija koje se bave razvojem inženjerskih sustava. Cilj projekta MInMED je nadogradnja dosadašnjih saznanja u području upravljanja znanjem za organizacije uključivanjem suvremenih dostignuća iz područja kompleksnih društvenih, prirodnih i tehničkih sustava za modeliranje dinamike znanja i inovacija s mogućom primjenom na različite sektore (automobilska industrija, zrakoplovna industrija, energetski sektor, transport, zdravstvo, te javna administracija). Očekuje se da će projekt rezultirati s novim alatima za analizu i simulaciju te kvantificiranje dinamike znanja i inovacija kao podloge za predviđanje budućih inovacijskih trendova u razvojnim organizacijama.

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 18.08.2014. u 15:27
Uređeno: 18.08.2014. u 15:27

FarShore is a web, mobile and desktop development company. Started in 2006 with one part-time developer, FarShore has grown to over 100 full-time salaried professionals on three continents with clients in over a dozen countries. Those clients range from Fortune 500 companies to high-impact startups. Solving difficult problems and bringing innovative solutions to both technical and business challenges defines our track record. In 2011, FarShore initiated a software architecture group in Zagreb with a single hire. Already the team has grown to 14 team members supporting software architecture and other critical front-line roles. We are committed to continuing to build our European operations as we seeking to enable growth for our client partners through cost-efficiency, innovation, and knowledge depth.

Dragi Gost
Objavljeno: 01.08.2014. u 10:38
Uređeno: 01.08.2014. u 10:38
Erste Card Club d.o.o. -...

Erste Card Club d.o.o. traži administratora MS SQL baze podataka, koji bi obavljao sljedeće poslove

 • Instalacija i nadogradnja MS SQL 2012 baze podataka
 • Administracija baze podataka
 • Planiranje potrebnih hardverskih resursa i definiranje konfiguracijskih parametara operacijskog sustava
 • Kreiranje struktura i objekata u bazi
 • Nadzor i optimizacija sistemskih performansi baze
 • Planiranje i implementacija backup/restore/recovery podataka
 • Upravljanje i nadzor pristupa korisnika bazi
 • Analiza podataka u svrhu održavanja integriteta podataka i rješavanje problema
 • Upravljanje korelacijom između baze i aplikacije
 • Kreiranje uputa i procedura za rad

Svim zainteresiranima nudimo posao u dinamičnom radnom okruženju, a tražimo motiviranu osobu, koja će voljeti svoj posao i spremna je kontinuirano učiti.

Ukoliko nemate iskustva, ali imate volje i želje naučiti sve o administraciji MS SQL baze i kontinuirano učiti, slobodno se javite na e-mail adresu davorka.modric@erstecardclub.hr .

Dragi Gost
Objavljeno: 01.08.2014. u 10:36
Uređeno: 01.08.2014. u 10:36
Predstavljanje HRZZ projekata –...

Temeljem rezultata HRZZ (Hrvatska zaklada za znanost) natječaja "Istraživački projekti" i "Uspostavi istraživački projekti" objavljenog u listopadu 2013. godine, FER-u je odobreno financiranje 21 projekta.

Početak rada na većini projekata je predviđen za jesen 2014., a na velikom broju projekata financiranje predviđa i zapošljavanje postdoktoranda, kao i plaćanje doktorske školarine doktorandima i/ili zapošljavanje doktoranda.

Krajem kolovoza/početkom rujna planira se na FER-u kratko predstavljanje tema i ciljeva dotičnih projekata na koje se pozivaju sve zainteresirane strane za uključenje u rad na projektima, a posebice potencijalni (post)doktorandi.

Točan termin predstavljanja projekata biti će obavljen u drugoj polovici kolovoza.

Dragi Gost
Objavljeno: 25.07.2014. u 11:01
Uređeno: 25.07.2014. u 11:01
Senior ERP Developer - LC

LIBUSOFT CICOM d.o.o. je informatička tvrtka koja od 1992. razvija vlastita aplikativna rješenja. S trenutno preko 90 stalno zaposlenih djelatnika razvija ERP: LC SPI.

Neke od osnovnih tehnologija koje koristimo u razvoju su: MS SQL, T-SQL, C#, JAVA, JPA2.

Neki od modula LC SPI su slijedeći: Menadžerska izvješća, Veleprodaja, Fakturiranje, Maloprodaja, Materijalno poslovanje, Evidencija dugotrajne imovine, Blagajna, Profitno/Neprofitno/Proračunsko Računovodstvo, Radni nalozi, Putni nalozi, Javna nabava, Lokalna Riznica, Kadrovska, Plaće, Drugi dohodak, Komunalni informacijski sustav, Uredsko poslovanje, CRM, Upravljanje stambenim zgradama, Registar nekretnina, Objedinjena naplata, GIS itd. (više na www.spi.hr)

Ako želite biti dio razvojnog tima javite se na e-mail: natjecaj@spi.hr s naznakom: za radno mjesto Senior ERP Developer.

Dragi Gost
Objavljeno: 17.07.2014. u 10:41
Uređeno: 17.07.2014. u 10:41

Želimo proširiti naš istraživačko-razvojni tim iskusnim i strastvenim razvojnim inženjerima koji će se uključiti u razvoj i globalni plasman novih softverskih proizvoda.
Tražimo razvojnog inženjera koji posjeduje:

 • Strast prema programiranju i dobro poznavanje algoritama
 • Veliku motivaciju za stvaranjem kvalitetnog softvera
 • Želju za stalnim unaprjeđenjem svojih vještina i radne okoline

Više u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 16.07.2014. u 09:50
Uređeno: 16.07.2014. u 09:50

Serengeti d.o.o. je jedna od najbrže rastućih hrvatskih tvrtki. Projektiramo, razvijamo, implementiramo i održavamo poslovne aplikacije, napredne web site-ove, mobilne aplikacije i ugradbene sustave. Poslujemo u Hrvatskoj, SAD-u i zemljama zapadne Europe.
Za rad na inozemnim projektima Serengeti zapošljava više embedded programera - pripravnika.

Embedded programer mora imati završen fakultet tehničkog usmjerenja, poznavati C programski jezik i imati aktivno znanje engleskog jezika. Radno iskustvo nije neophodno. Poželjno je poznavanje C++ programskog jezika.

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 09.07.2014. u 10:18
Uređeno: 09.07.2014. u 10:18

Nova TV je uspješna i moderna komercijalna televizija koja okuplja mladi i iskusni tim medijskih profesionalaca. U svojoj internetskoj grupi okuplja niz portala, od news portala Dnevnik.hr, tematskih portala GOL.hr i Zadovoljna.hr, do najvećeg blogerskog servisa Blog.hr i portala OYO – prvog SVOD internet servisa u Hrvatskoj.

Dinamično radno okružje svakom djelatniku osiguravaju vrhunska tehnologija, inovativni pristup i izazovi suvremenog medijskog tržišta. U našoj tvrtki gradimo ugodnu radnu atmosferu i povjerenje zaposlenih pružajući im kontinuiranu mogućnost stjecanja novih znanja, vještina i napredovanja.

Uslijed daljnjeg razvoja naših operacija tražimo izvrsnu osobu za poziciju: WEB DEVELOPER / PROGRAMER (m/ž).

Više u nastavku.

Dragi Gost
TRAŽILICA
 
REPOZITORIJ