korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
Broj posjeta:
889519
 
OBAVIJESTI
Objavljeno: jučer u 16:03
Uređeno: jučer u 16:03

Trikoderova hobotnica treba nove krakove! Misliš da se uklapaš u naš tim? Otvori niže navedeni link, riješi quest i saznaj detalje.

http://www.trikoder.hr/karijera/

Pokaži da imaš ono što je potrebno za prijavu!

Dragi Gost
Objavljeno: jučer u 11:15
Uređeno: jučer u 11:15

Laboratorij za Sustave i Signale širi svoj istraživačko-razvojni tim i traži razvojne inženjere u stalnom radnom odnosu za rad na projektima.

Od kandidata se očekuje:

 • Strast prema programiranju i motivacija za stvaranjem kvalitetnog programskog koda
 • Strast prema učenju novih tehnologija
 • Želju za stalnim unaprjeđenjem svojih vještina i radne okoline

Vaše životopise možete poslati na adresu: kristian.skracic@lss.hr.

Više detalja o traženim kvalifikacijama potražite u nastavku obavijesti.

Kristian Skračić
Objavljeno: 19.08.2014. u 15:16
Uređeno: 19.08.2014. u 15:16

U okviru MInMED projekta kojeg financira Hrvatska zaklada za znanost tražimo postdoktoranda koji će sudjelovati u razvoju modela i metoda za upravljanje inovacijama u socio-tehničkim mrežama  organizacija koje se bave razvojem inženjerskih sustava. Cilj projekta MInMED je nadogradnja dosadašnjih saznanja u području upravljanja znanjem za organizacije uključivanjem suvremenih dostignuća iz područja kompleksnih društvenih, prirodnih i tehničkih sustava za modeliranje dinamike znanja i inovacija s mogućom primjenom na različite sektore (automobilska industrija, zrakoplovna industrija, energetski sektor, transport, zdravstvo, te javna administracija). Očekuje se da će projekt rezultirati s novim alatima za analizu i simulaciju te kvantificiranje dinamike znanja i inovacija kao podloge za predviđanje budućih inovacijskih trendova u razvojnim organizacijama.

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 19.08.2014. u 14:20
Uređeno: 19.08.2014. u 14:20

Erste Group Card Processor d.o.o. za informatički inženjering i međubankarske usluge je projektirao, izgradio i uveo u funkciju MBNET s kojim omogućuje bankama izdavanje bankovnih kartica i njihovo prihvaćanje na bankomatima, EFTPOS terminalima, putem telefona i Interneta, a sve u funkciji ostvarivanja suvremenih bankarskih usluga koje pruža i internacionalno, u više europskih zemalja, sada nastavljajući širenje poslovanja, raspisuje natječaj za radno mjesto u Zagrebu:

Mlađi Specijalist kartičnih sustava (m/ž) – pripravnik (više izvršitelja).

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 18.08.2014. u 15:27
Uređeno: 18.08.2014. u 15:27

FarShore is a web, mobile and desktop development company. Started in 2006 with one part-time developer, FarShore has grown to over 100 full-time salaried professionals on three continents with clients in over a dozen countries. Those clients range from Fortune 500 companies to high-impact startups. Solving difficult problems and bringing innovative solutions to both technical and business challenges defines our track record. In 2011, FarShore initiated a software architecture group in Zagreb with a single hire. Already the team has grown to 14 team members supporting software architecture and other critical front-line roles. We are committed to continuing to build our European operations as we seeking to enable growth for our client partners through cost-efficiency, innovation, and knowledge depth.

Dragi Gost
Objavljeno: 01.08.2014. u 10:38
Uređeno: 01.08.2014. u 10:38
Erste Card Club d.o.o. -...

Erste Card Club d.o.o. traži administratora MS SQL baze podataka, koji bi obavljao sljedeće poslove

 • Instalacija i nadogradnja MS SQL 2012 baze podataka
 • Administracija baze podataka
 • Planiranje potrebnih hardverskih resursa i definiranje konfiguracijskih parametara operacijskog sustava
 • Kreiranje struktura i objekata u bazi
 • Nadzor i optimizacija sistemskih performansi baze
 • Planiranje i implementacija backup/restore/recovery podataka
 • Upravljanje i nadzor pristupa korisnika bazi
 • Analiza podataka u svrhu održavanja integriteta podataka i rješavanje problema
 • Upravljanje korelacijom između baze i aplikacije
 • Kreiranje uputa i procedura za rad

Svim zainteresiranima nudimo posao u dinamičnom radnom okruženju, a tražimo motiviranu osobu, koja će voljeti svoj posao i spremna je kontinuirano učiti.

Ukoliko nemate iskustva, ali imate volje i želje naučiti sve o administraciji MS SQL baze i kontinuirano učiti, slobodno se javite na e-mail adresu davorka.modric@erstecardclub.hr .

Dragi Gost
Objavljeno: 01.08.2014. u 10:36
Uređeno: 01.08.2014. u 10:36
Predstavljanje HRZZ projekata –...

Temeljem rezultata HRZZ (Hrvatska zaklada za znanost) natječaja "Istraživački projekti" i "Uspostavi istraživački projekti" objavljenog u listopadu 2013. godine, FER-u je odobreno financiranje 21 projekta.

Početak rada na većini projekata je predviđen za jesen 2014., a na velikom broju projekata financiranje predviđa i zapošljavanje postdoktoranda, kao i plaćanje doktorske školarine doktorandima i/ili zapošljavanje doktoranda.

Krajem kolovoza/početkom rujna planira se na FER-u kratko predstavljanje tema i ciljeva dotičnih projekata na koje se pozivaju sve zainteresirane strane za uključenje u rad na projektima, a posebice potencijalni (post)doktorandi.

Točan termin predstavljanja projekata biti će obavljen u drugoj polovici kolovoza.

Dragi Gost
Objavljeno: 25.07.2014. u 11:01
Uređeno: 25.07.2014. u 11:01
Senior ERP Developer - LC

LIBUSOFT CICOM d.o.o. je informatička tvrtka koja od 1992. razvija vlastita aplikativna rješenja. S trenutno preko 90 stalno zaposlenih djelatnika razvija ERP: LC SPI.

Neke od osnovnih tehnologija koje koristimo u razvoju su: MS SQL, T-SQL, C#, JAVA, JPA2.

Neki od modula LC SPI su slijedeći: Menadžerska izvješća, Veleprodaja, Fakturiranje, Maloprodaja, Materijalno poslovanje, Evidencija dugotrajne imovine, Blagajna, Profitno/Neprofitno/Proračunsko Računovodstvo, Radni nalozi, Putni nalozi, Javna nabava, Lokalna Riznica, Kadrovska, Plaće, Drugi dohodak, Komunalni informacijski sustav, Uredsko poslovanje, CRM, Upravljanje stambenim zgradama, Registar nekretnina, Objedinjena naplata, GIS itd. (više na www.spi.hr)

Ako želite biti dio razvojnog tima javite se na e-mail: natjecaj@spi.hr s naznakom: za radno mjesto Senior ERP Developer.

Dragi Gost
Objavljeno: 23.07.2014. u 09:23
Uređeno: 23.07.2014. u 09:23

Bioinformatics and complex network group (http://complex.zesoi.fer.hr) at the Faculty of Electrical Engineering and Computing, University of Zagreb, Croatia is seeking highly motivated postdoctoral fellow for work on the project Algorithms for genome sequence analysis. The work is funded by a Croatian Science Foundation grant through the end of 2017. Bioinformatics and complex network group is a group specializing in developing various algorithms for genomics, proteomics and complex networks. We are particularly focused on the genome and transcriptome assembly and sequence similarity database search algorithms.

The candidate is expected to work closely with researchers and clinicians to design algorithms and models. This is a highly collaborative multi-disciplinary research environment; good communication and organizational skills are required, the candidate will be expected to manage collaborative projects and publish scientific results.

Mile Šikić
Objavljeno: 17.07.2014. u 10:41
Uređeno: 17.07.2014. u 10:41

Želimo proširiti naš istraživačko-razvojni tim iskusnim i strastvenim razvojnim inženjerima koji će se uključiti u razvoj i globalni plasman novih softverskih proizvoda.
Tražimo razvojnog inženjera koji posjeduje:

 • Strast prema programiranju i dobro poznavanje algoritama
 • Veliku motivaciju za stvaranjem kvalitetnog softvera
 • Želju za stalnim unaprjeđenjem svojih vještina i radne okoline

Više u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 16.07.2014. u 09:51
Uređeno: 16.07.2014. u 09:51

CS Computer Systems je informatička kuća s 25 godina prisutnosti na hrvatskom ICT tržištu. Projektiramo, uvodimo i održavamo poslovne informacijske i komunikacijske sustave visoke raspoloživosti za, informatički, visoko zahtjevne i profilirane kupce. 
Iskustvo i znanja naših inženjera, a sukladno tome i naša lista korisnika, glavni su temelj naše prepoznatljivosti. 
Partnerstva, uglavnom duža od jednog desetljeća, koja imamo s vodećim proizvođačima i kreatorima informatičkih tehnologija i tržišta, dodatan su temelj i izvor naših znanja i poslovnih usmjerenja.
Svim zainteresiranima nudimo posao u dinamičnom i profesionalnom radnom okruženju. Tražimo motivirane i sposobne ljude koji će naš postojeći tim pojačati i dodati mu novu vrijednost.

Više u nastavku

Dragi Gost
Objavljeno: 16.07.2014. u 09:50
Uređeno: 16.07.2014. u 09:50

Serengeti d.o.o. je jedna od najbrže rastućih hrvatskih tvrtki. Projektiramo, razvijamo, implementiramo i održavamo poslovne aplikacije, napredne web site-ove, mobilne aplikacije i ugradbene sustave. Poslujemo u Hrvatskoj, SAD-u i zemljama zapadne Europe.
Za rad na inozemnim projektima Serengeti zapošljava više embedded programera - pripravnika.

Embedded programer mora imati završen fakultet tehničkog usmjerenja, poznavati C programski jezik i imati aktivno znanje engleskog jezika. Radno iskustvo nije neophodno. Poželjno je poznavanje C++ programskog jezika.

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 09.07.2014. u 10:18
Uređeno: 09.07.2014. u 10:18

Nova TV je uspješna i moderna komercijalna televizija koja okuplja mladi i iskusni tim medijskih profesionalaca. U svojoj internetskoj grupi okuplja niz portala, od news portala Dnevnik.hr, tematskih portala GOL.hr i Zadovoljna.hr, do najvećeg blogerskog servisa Blog.hr i portala OYO – prvog SVOD internet servisa u Hrvatskoj.

Dinamično radno okružje svakom djelatniku osiguravaju vrhunska tehnologija, inovativni pristup i izazovi suvremenog medijskog tržišta. U našoj tvrtki gradimo ugodnu radnu atmosferu i povjerenje zaposlenih pružajući im kontinuiranu mogućnost stjecanja novih znanja, vještina i napredovanja.

Uslijed daljnjeg razvoja naših operacija tražimo izvrsnu osobu za poziciju: WEB DEVELOPER / PROGRAMER (m/ž).

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 01.07.2014. u 14:37

CloudSense is an established and trusted cloud integrator and consulting partner for Salesforce.com, with our offices in Zagreb, London, Leeds and New York, delivering highest quality solutions to customers, leveraging the full benefits of the platform as a service model.  

As Analyst you will hold an entry level position working with senior consultants and project managers as part of a talented team and will be given opportunities to cultivate your skills and grow your technical and business acumen.

Apply now at: careers.cro@cloudsense.com

Dragi Gost
Objavljeno: 30.06.2014. u 16:10
Uređeno: 30.06.2014. u 16:10

minus 5 d.o.o. je razvojna tvrtka koja je implementirala i razvila cjelokupni informacijski sustav najveće kladionice u Hrvatskoj. 
Okosnica tvrtke minus5 su ljudi koji vole programiranje, računala i tehnologiju općenito.
Sustav za koji se trenutno razvija i održava ekstremno je dinamičan i broji dnevne transakcije u 100k i više. Sustav je distribuiran i vrlo otporan na ispade i napade izvana. Tehnologije koje su korištene u sustavu su raznolike, a najviše se koriste OpenSource tehnologije.

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 30.06.2014. u 14:02
Uređeno: 30.06.2014. u 14:02

Traži se istraživač na četverogodišnjem projektu Hrvatske zaklade za znanost  „Deidentifikacija za zaštitu privatnosti u nadzornim sustavima (De-identification for Privacy Protection in Surveillance Systems)“. Projekt je interdisciplinaran i uključuje područje obrade slike, raspoznavanje uzoraka, biometrije, video praćenja i postupaka zaštite privatnosti.

Više u nastavku.

Slobodan Ribarić
Objavljeno: 24.06.2014. u 10:48
Uređeno: 24.06.2014. u 10:48

XEE Tech odlučio je zaposliti još iOS i Android programera

Mi vjerujemo da su programeri budućnost svijeta. I zato nije prvo pitanje što ti nama nudiš, nego što mi tebi nudimo.

(Pogledajte nastavak obavijesti, pod "Više").

Sviđa ti se? Ali kako "upasti" u XEE Tech?

Za upasti u našu zabavnu ekipu FER-ovaca programera ipak treba voljeti programiranje... nije ovo oglas za sve, i ne može svatko upasti samo jer se eto tako sjetio. Trebamo mlade i nadobudne ljude! Prihvaćamo i Android lovere i iOS lovere, ovisno što voliš. Trebaš imati iskustvo u radu s Objective-C-om ili Javom, a prednost ćeš imati ako si već napravila ili napravio jedan iOS ili Android app, posebno ako je on već na App ili Play Storeu.

Prijavu pošalji na jobs@xeetech.com. A što poslati u prijavi? Idemo odmah započeti na način kako i radimo — sam procijeni, no potrudi se.

Dragi Gost
Objavljeno: 05.06.2014. u 21:33
Uređeno: 05.06.2014. u 21:33

HOTLab - Human-Oriented Technologies Laboratory na FER-u traži suradnika/-cu za znanstvenoistraživački rad u području analize ljudskog lica tehnikama računalnog vida, na projektu suradnje sa švedskom tvrtkom Visage Technologies AB.

Od kandidata se očekuju izvrsna predznanja u području računalnog vida i visoka motiviranost za postizanje vrhunskih znanstvenoistraživačkih i praktičnih rezultata u sklopu tima. Radno ili istraživačko iskustvo u ovom području je prednost ali nije uvjet - kandidati su i studenti koji diplomiraju u srpnju 2014.

Predviđeno područje istraživanja je analiza lica, što uključuje rad na poboljšanju postojećih tehnika praćenja lica, praćenje očiju a potencijalno i procjena dobi, spola, emocija te usporedbu fizionomije. Moguć je upis doktorskog studija i financiranje troškova studija, kao i istraživački/radni boravci u Švedskoj. Dugoročno, uspješnim kandidatima pruža se perspektiva R&D karijere u izuzetno kompetitivnom području visoke tehnologije s brojnim komercijalnim primjenama.

Prijave slati na e-mail prof. dr. sc. Igora Pandžića.

Nenad Markuš
Objavljeno: 28.04.2014. u 21:01
Uređeno: 28.04.2014. u 21:01

allove.me 

traži osobu za honorarne poslove na izmjenama web aplikacije i mobilne aplikacije.

Traži se aktivno znanje rada s php-om i poznavanje bootstrap frameworka.

Molimo sve zainteresirane da se jave na: franjo@allove.me

Dragi Gost
Objavljeno: 26.04.2014. u 12:06

Narodni list traži IT stručnjaka, koji bi se bavio projektiranjem, izradom i implementacijom softverskih riješenja, uslugama održavanja IT infrastrukture za firmu.

Linux sistem administrator će održavati razne standardne (apache, mysql) i specifične Linux usluge, pisati bash skripta za automatiziranje poslova i riješavati korisničke zahtjeve za pomoć. 

Posao se može obavljati od kuće sa obaveznom dnevnom komunikacijom sa sjedištem tvrtke.

Više u nastavku obavijesti.

Kristijan Zimmer
Objavljeno: 28.02.2014. u 11:35
Uređeno: 28.02.2014. u 11:35
Razvojni inženjer u Comping CRM odjelu

Prijavite se za apsolventsko-studentski posao koji vrlo lako može prerasti u prvi posao nakon završetka studija. U super okruženju mladih razvojnih inženjera, visoko motiviranih i gladnih uspjeha dizajnirat ćemo rješenja poput već uspješnih ContactInCloud-a, LoyaltyInCloud-a, ProjectInCloud-a te ostalih.

Uz puno novina, najnovijih tehnologija, kontinuiranog učenja i usavršavanja možemo obećati i poticajna primanja, puno zabave te putovanja.

Koji su uvjeti?

Samo to da ste timski igrač, da ste motivirani i željni novih znanja uz prednost onima koji imaju određenu dozu .NET iskustva.

Životopise poslati na: crm@comping.hr

LET IT BE PERFECT

Dragi Gost
Objavljeno: 29.11.2013. u 11:07
Facebook Internships

Facebook looking Bachelor's or Master's or PhD students who are studying Computer Science (or related subject) & who would like to intern or work full time with Facebook in 2014. 

Are you interested? Submit your application at: 

Internship - 2015 graduates
www.facebook.com/CentralEuropeIntern

Full time - 2014 graduates
www.facebook.com/CentralEuropeGrad

Visit www.facebook.com/universities and click the button to stay up-to-date with facebook events

 

 

Dragi Gost
TRAŽILICA
 
REPOZITORIJ