korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
Broj posjeta:
989730
 
OBAVIJESTI
Objavljeno: jučer u 16:24
Uređeno: jučer u 16:24
Junior Java Developer

NTH Grupa je lokalno prisutna u preko 20 država svijeta u kojima zapošljavamo 250+ mladih profesionalaca. Sjedište Grupe je u Švicarskoj, a bavimo se razvojem softverskih rješenja koja pokrivaju sva područja "mobile business value chaina".

Tražimo mlade, entuzijastične, proaktivne studente i apsolvente koji su zainteresirani za nove tehnologije i programiranje. Nudimo ti obrazovanje i usavršavanje koje će te pretvoriti u stručnog JAVA developera. 

Iskustvo je poželjno, ali nije preduvjet. Nudimo stalno ili honorarno zapošljavanje koje će ti omogućiti da uz posao završiš fakultet i nastaviš raditi kod nas. 

Radno mjesto: Koprivnica, Varaždin,  Virovitica

Ako si motiviran/a, željan/na učenja i jako dobro znaš engleski jezik, javi nam se!
Znanje njemačkog jezika je prednost.

Prijave primamo na mail: posao@nth.ch  (uz naznaku za JAVA developera).

Dragi Gost
Objavljeno: jučer u 13:44
Uređeno: jučer u 13:44

Naš klijent je jedna od vodećih informatičkih kompanija na domaćem tržištu koja se bavi razvojem, implementacijom i održavanjem poslovno informacijskih sustava te pružanjem konzultantskih usluga.

Zbog povećanja opsega posla za sjedište kompanije u Zagrebu tražimo kreativnu, samostalnu i motiviranu osobu za poziciju:

Junior programer / projektant (m/f)

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: jučer u 13:43
Uređeno: jučer u 13:43

Naš klijent je renomirana multinacionalna kompanija, jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj. Među vodećim je kompanijama koje pružaju širok spektar usluga napredne telekomunikacijske tehnologije za privatne i poslovne korisnike.

Za našeg klijenta tražimo veći broj stručnjaka koji će se pridružiti postojećem uspješnom timu na poziciji:

Specijalist za upravljanje Sustavima operativne podrške (m/ž)

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 04.03.2015. u 13:27
Uređeno: 04.03.2015. u 13:27

Jamnica d.d., vodeća kompanija za proizvodnju i distribuciju mineralnih i izvorskih voda, bezkoholnih pića i vina koja posluje u sklopu Agrokor koncerna, poziva redovne studente završne godine diplomskih studija na Fakultetu elektrotehnike i računarstva da se uključe u odabir za:

STUDENTSKI POSAO U SLUŽBI PLANIRANJA I UPRAVLJANJA ZALIHAMA u sklopu kojeg ćete biti u prilici unaprijediti svoja znanja te steći praktično radno iskustvo iz područja:

 • izrade, optimizacije i održavanja programskog sustava za procese planiranja proizvodnje i nabave te upravljanja otpremom

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 04.03.2015. u 11:22
Uređeno: 04.03.2015. u 11:22

Zapošljavamo mladog ambicioznog djelatnika na neodređeno vrijeme u svojstvu asistenta u Centru za informatiku i računarstvo Instituta Ruđer Bošković.

Očekuju se kandidati koji su završili studij računarstva i koji iskazuju interes za znanstveno-istraživačkim radom iz područja; distribuiranog računarstva (Cloud, Fog Computing), napredne vizualizacije (2D, 3D i 4D) i/ili biomedicinskog inženjerstva. Opis posla uključuje rad na domaćim i međunarodnim (Horizon 2020)  znanstveno-istraživačkim i razvojnim projektima.

Od kandidata se očekuje vještina u programiranju, snalaženje u paralelnim računalnim okolinama, poznavanje web i internet tehnologije, sposobnost samostalno izvršavanje zadataka, te sklonost timskom  i međunarodnom konzorcijskom radu.

Svi zainteresirani kandidati trebaju poslati životopis na e-mail adresu: cir-novak@irb.hr.

Natječaj je otvoren do popunjenja. 

Dragi Gost
Objavljeno: 04.03.2015. u 11:20
Uređeno: 04.03.2015. u 11:20

Smartek d.o.o. je inovativna firma koja proizvodi niz uređaja visokih performansi u Machine Vision industriji. SMARTEK Vision tim pokazao je izvanredne injženjerske vještine u razvoju i proizvodnji industrijksih kamera najnovijih generacija te je cijenjen od brojnih kupaca diljem svijeta.

U potrazi smo za više kandidata koji će se pridružiti našem timu na poziciji C/C++ software developer i HDL developer.

Od kandidata se očekuje predanost i sustavnost u radu, koordinacija s ostalim članovima razvojnog tima i proaktivan pristup poslu.

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 03.03.2015. u 11:28
Uređeno: 03.03.2015. u 11:28

Poštovani, tvrtka Span d.o.o. traži studente FER-a za oblik suradnje po dogovoru, ovisno o godini studiranja, znanju i zainteresiranosti.

Potrebno radno iskustvo: 0
Poželjni studijski programi:

 • Računarstvo
 • Informacijska i komunikacijska tehnologija – Telekomunikacije i informatika

Radno mjesto: Razvojni inženjer / Mlađi razvojni inženjer / Pripravnik

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 03.03.2015. u 11:25
Uređeno: 03.03.2015. u 11:25

AdCumulus bavi se razvojem programskih rješenja za internetsko i mobilno oglašavanje. Naše proizvode koriste oglašivačke mreže i poduzeća različitih djelatnosti koja žele efikasno promovirati svoje usluge ili proizvode. Dubinska analiza podataka i big data čine temelj rada naših sustava. Ovim putem tražimo novu kolegicu ili novog kolegu koji bi se pridružio našem timu mladih stručnjaka za poslovnu inteligenciju.

Preduvjet je dobro poznavanje baza podataka, a sva dodatna iskustva sa sustavima poslovne inteligencije donose veliki plus. Uz podršku našeg kreativnog tima i uz izazovne zadatke, imat ćete priliku mnogo naučiti o području čija važnost na globalnom tržištu postaje sve veća i vidljivija.

Nudimo posao za stalno ili na studentski ugovor koji bi vam omogućio da uz posao završite fakultet, a nakon toga nastavite raditi kod nas. Radno mjesto otvoreno je u Zagrebu ili Varaždinu. Ako vam sve ovo djeluje zanimljivo, prijavu za posao pošaljite na careers@adcumulus.com.

Više detalja nalazi se u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 02.03.2015. u 16:33
Uređeno: 02.03.2015. u 16:33

Greenpie, Hrvatsko/Bugarski startup trazi PHP/MySql developera (m/z) da se pridruzi timu!

Greenpie je hrvatsko - bugarski startup koji razvija web app za nutricioniste, s naglaskom na US/UK trziste. S obzirom da se sirimo trazimo jos jednog PHP developera da se pridruzi timu. Posao ce se prvih mjesec/dva fokusirati na pomoc oko izrade tehnicke dokumentacije i upoznavanje sa kodom i projektom, a poslije toga se od kandidata ocekuje samostalan rad na projektu.

Ovo je izvrsna prilika za pocetak rada u timu koji radi prvenstveno na vanjskom trzistu.

Posebno pozivamo studente i PHP developerke da se jave na oglas!

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 27.02.2015. u 15:37
Uređeno: 27.02.2015. u 15:37

RASCO je privatna hrvatska kompanija i vodeći europski proizvođač opreme za održavanje prometne infrastrukture, s operacijama u 30 europskih zemalja. Naša je misija održavanje visokog stupanja sigurnosti, pouzdanosti i efikasnosti transportne infrastrukture kroz proizvodnju napredne i pouzdane opreme za njeno održavanje. Izvoz čini preko 80% naših prihoda, čime zauzimamo jednu od vodećih pozicija u svijetu opreme za održavanje prometnice, a naša baza kupaca proteže se od Španjolske do Rusije, od Finske do Turske.

Više o RASCO-u možete doznati ovdje: www.rasco.hr

U potrazi smo za Stručnjakom za razvoj mobilne mikroelektronike (ž/m).

Više informacija o poziciji i prijave: careers.rasco.hr.

Dragi Gost
Objavljeno: 24.02.2015. u 13:36
Uređeno: 24.02.2015. u 13:36

Softverska tvrtka iz Zagreba traži JAVA programera koji ispunjava sljedeće uvjete:

 • poznavanje alata: Java, Apache Tomcat, JSF2, JQuery,
 • baza podataka: MySql,
 • poželjna znanja i vještine: Web Programming Skills, Eclipse,  Web User Interface Design, Software Requirements, Software Development Process, Object-Oriented Design (OOD), Multimedia Content Development, Software Debugging
 • poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
 • želja i volja za učenjem od iskusnih mentora i rad u internacionalnom okruženju

Zainteresirani se mogu javiti na:

Aplikata d.o.o.
www.aplikata.hr
Ninoslav Vitas, direktor
+385/91/6637-194
+385/1/8894-954
nino.vitas@aplikata.hr
Skype: nino_vitas

Dragi Gost
Objavljeno: 18.02.2015. u 16:17
Uređeno: 18.02.2015. u 16:17

Opis posla

Tražimo PHP developere željne rada s novim tehnologijama na najvećim projektima u regiji poput Njuškala, gutgemacht.at, wogibtswas.at, ichkoche.at itd.

Prijave primamo isključivo na linku: http://www.trikoder.hr/karijera/

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 18.02.2015. u 10:42

Poslodavac/Employer: RealNetworks d.o.o.

RealNetworks®, Inc. is a global Media Software and Services company headquartered in Seattle, Washington. With corporate offices in Zagreb and Osijek, RealNetworks now has 10 locations in Europe, including offices in Spain, Germany, the Netherlands, Portugal, Austria, Luxembourg, France, and the United Kingdom.

RealNetworks is hiring a skilled Android QA Tester to join the RealPlayer Cloud team in Zagreb or Osijek for the period of three months. We invite you to become a member of the fast paced, dynamic and energetic RealPlayer Cloud mobile app development team.

RealPlayer Cloud is an integrated video player and cloud service, allowing people to seamlessly move, watch, save, and share their videos across any device.

Kata Banožić
Objavljeno: 13.02.2015. u 14:57
Uređeno: 13.02.2015. u 14:57

Tvrtka Agrivi iz Kutine bavi se izradom softvera za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom. Trenutno tražimo 1-2 Junior .Net developera, a potrebna/poželjna znanja su:

 • C#
 • ASP.NET MVC
 • HTML5 & CSS
 • Javascript
 • MySQL
 • Wordpress
 • Mobile development (Android & iOS)

Ako se pronalazite u većini nabojanih stvari, a želite usavršiti i primijeniti znanje stečeno na fakultetu, priključite se našem timu koji je osvojio 1. nagradu na svjetskom natjecanju startupa Startup Nations Summit 2014.!

Prijave šaljite na darko@agrivi.com. Prijava uključuje CV, reference na prošle radove i sve ostalo što mislite da vas čini idealnim zaposlenikom za Agrivi.

Radno mjesto je u Kutini, a više o tvrtci i zaposlenicima možete pročitati ovdje.

Dragi Gost
Objavljeno: 12.02.2015. u 16:20
Uređeno: 12.02.2015. u 16:20

Tvrtka Morpholine Interactive pruža usluge razvoja igara za mobilne i desktop platforme. Zbog povećanog opsega posla tražimo kandidata za rad na projektu u trajanju od 3. mjeseca.

Vrsta zaposlenja: studentski ili autorski ugovor, prema dogovoru.

Molimo zainteresirane da se jave na: contact@morpholineinteractive.com .

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 12.02.2015. u 14:21
Uređeno: 12.02.2015. u 14:21

FSP provides project enablement and application development across a diverse set of platforms and industries. We are a U.S.-based company with 60+ full-time software design, development, and testing engineers (web, mobile, and desktop). We have worked with Fortune 500 firms such as Microsoft and Adobe as well as small-to-medium size businesses. We also incubate and invest in our high-impact, early-stage startup partners. Many of our start-up partners have raised angel and seed funding and a few have participated in programs such as TechStars and DogPatch Labs. Our partnerships are long-term in nature, allowing us to form enduring relationships that drive tangible business results for our partners.

We are looking for a talented and motivated Cake PHP developer to join our growing team in Zagreb. You’re an experienced full stack developer comfortable with both, back end and front end technologies? You like developing in Cake PHP framework? You also have a strong opinion on how software should be developed and maintained? Send us your CV and cover letter to get started!

Dragi Gost
Objavljeno: 09.02.2015. u 14:30
Uređeno: 09.02.2015. u 14:30
Svjetski Podaci d.o.o - natječaj za...

Global Data (Svjetski Podaci d.o.o.) traži studenta računarstva za rad (puno radno vrijeme ili po dogovoru) na software-u Tableau, "Data Mining-u" i izradi "Dashboard-ova".

Potrebne vještine:

 • MySql
 • poznavanje rada u bazama podataka,općenito
 • vještine vizualizacije podataka
 • poznavanje statistike
 • odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu.

Molimo zainteresirane da pošalju molbe i CV na marc.rapparlie@global-mmk.com.

Svjetski podaci

Derenčinova 1

Tel: 01/2444-266

Dragi Gost
Objavljeno: 05.02.2015. u 10:29
Uređeno: 05.02.2015. u 10:29

Tvrtka Grabar Sport bavi se mjerenjem vremena i obradom podataka na sportskim natjecanjima na području cijele Hrvatske. Tražimo studente nižih godina studija za terenski rad vikendom. Obrada podataka se vrši u software-u MyLaps za koji tvrtka provodi edukaciju.

Uvjeti:

 • poznavanje MS Office paketa
 • vozačka dozvola B kategorije

Prijave na: prijave@grabarsport.hr

 

Dragi Gost
Objavljeno: 03.02.2015. u 11:20
Uređeno: 03.02.2015. u 11:20
ActionScript developer

Tražimo osobu sa poznavanjem ActionScripta za dužu honorarnu suradnju. Poželjno poznavanje AIR/Flex/Starling i rada sa version controlom.

Svi zainteresirani se mogu javiti na vjeko@creaticon.hr.

Dragi Gost
Objavljeno: 30.01.2015. u 09:07

Geotehnički fakultet objavio je natječaj za izbor jednog nastavnika (m/ž) u znanstveno-nastavno zvanje i radno mjesto docent iz znanstvenog područja Tehničkih znanosti, polje Interdisciplinarne tehničke znanosti ili Elektrotehnika ili Strojarstvo.

Više na web stranicama Geotehničkog fakulteta.

Kata Banožić
Objavljeno: 26.01.2015. u 16:07
Zaposlenik na poziciji zavodskog...

Fakultet elektrotehnike i računarstva, Laboratorij za interaktivne simulacijske sustave (Zavod za elektrostrojarstvo i automatizaciju) proširuje svoj razvojno-istraživački tim te traži zaposlenika na poziciji zavodskog suradnika (full-time) koji bi radio na zanimljivim interdisciplinarnim projektima u suradnji s gospodarstvom i poslovnim subjektima.

Prvenstveno, ponuda je namijenjena za sadašnje (3. i 4. semestar diplomskog studija) i nedavno diplomirane studente FER-a koji imaju interesa da se priključe našem timu. Od kandidata se očekuje:

 • Sposobnost prilagođavanja različitim projektnim zadacima i novim okolinama
 • Sposobnost rada u timu
 • Solidno poznavanje objektnih jezika C++/C#, te MATLAB-a
 • Poznavanje pravila oblikovanja programske potpore
 • Dobro poznavanje MS Office alata
 • Poznavanje rada sa Oculus Riftom i Unity 3D grafičkim engine-om je prednost

Sve zainteresirane molimo da svoj CV pošalju na e-mail: sinisa.popovic@fer.hr

Siniša Popović
Objavljeno: 19.01.2015. u 10:20
Uređeno: 19.01.2015. u 10:20
ReversingLabs Web Developer pripravnik

ReversingLabs (www.reversinglabs.com) je svjetski lider u analizi nepoznatog binarnog sadržaja. Tvrtka koja je formirana 2009. ima čvrsto uporište na Američkom tržištu računalne sigurnosti izrade alate za rješavanje sigurnosnih problema i analize nove generacije zlonamjernog softvera. Naši proizvodi su najbrži, najskalabilniji i najopsežniji alati za automatiziranu analizu cyber security napada.

Naši klijenti su antivirusne i sigurnosne tvrtke, te komercijalna poduzeća i vladine organizacije širom svijeta.

Traži se student pripravnik (m/ž) s diplomskog studija za development web aplikacija. Radilo bi se u početku o jednostavnijim development taskovima. Poželjno je poznavanje Pythona i/ili JavaScripta ali nije uvjet. Student bi trebao biti u mogućnosti odraditi barem pola radnog vremena tjedno/mjesečno.

Molimo zainteresirane da molbe i CV pošalju na tsmiljanic@reversinglabs.com.

Dragi Gost
Objavljeno: 16.01.2015. u 13:58
Uređeno: 16.01.2015. u 13:58

minus 5 d.o.o. je razvojna tvrtka koja je implementirala i razvila cjelokupni informacijski sustav najveće kladionice u Hrvatskoj. 
Okosnica tvrtke minus5 su ljudi koji vole programiranje, računala i tehnologiju općenito.
Sustav za koji se trenutno razvija i održava ekstremno je dinamičan i broji dnevne transakcije u 100k i više. Sustav je distribuiran i vrlo otporan na ispade i napade izvana. Tehnologije koje su korištene u sustavu su raznolike, a najviše se koriste OpenSource tehnologije.

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 14.01.2015. u 11:15
Uređeno: 14.01.2015. u 11:15

Acceleratio Ltd. is a software development company based in Zagreb, Croatia. It was founded in 2009. Acceleratio specializes in developing high-quality enterprise applications and consulting services. We create innovative software solutions for SharePoint, Office 365, Microsoft Windows Remote Desktop Services, and Citrix for admins and consultants across the globe. www.acceleratio.net

We are looking for a Junior Quality Assurance Engineer

If you are a final year student who is keen to work and is determined to be good at what they do, this might be a job for you. You should be self-driven and enthusiastic to ensure that quality is maintained during the product lifecycle. You will work closely with the entire Scrum team to identify, report and track issues. If you have an eye for detail, you have a great ability to organize and prioritize, and you have great communication skills and an excellent knowledge of English, you are our ideal candidate.

Check more info and apply

http://acceleratio.net/hr/otvorena-radna-mjesta/#op-48335-junior-quality-control-engineer

Dragi Gost
Objavljeno: 12.01.2015. u 16:32
Uređeno: 12.01.2015. u 16:32
Stažiranje i posao inženjera...

Trazimo 10 mladih ljudi za stažiranje i rad u Njemačkoj. Nakon stažiranja slijedi stalno zapošljavanje u jednu od naših tvrtki partnera: Daimler, BMW, Audi, Volkswagen, Panasonic, Bosch, Alpina, Magneti Marelli i niz drugih.

Uvjeti: 

 • Diploma inženjera elektrotehnike (Bachelor 180 ECTS) ili (Master 240 ECTS).
 • Poznavanje njemačkog jezika na razini sporazumijevanja (B).

Prijaviti se možete slanjem CV-a na sljedeći e-mail: recruiter1@davinci-e.de. Bitno je također ostaviti broj telefona na koji Vas možemo direktno kontaktirati.

Dragi Gost
Objavljeno: 09.01.2015. u 10:14
Uređeno: 09.01.2015. u 10:14

Sartura d.o.o. se fokusira na izradu kvalitetnih i sigurnih programskih rješenja. Koristeći open source pristup razvoju, u mogućnosti smo ponuditi široku paletu tehničkih rješenja sukladno potrebama klijenata. Naše usluge također uključuju cjelovite projekte, specijalistička savjetovanja te tehničke implementacije.

U potrazi smo za više kandidata koji će se pridružiti našem timu na poziciji C/C++ software developer.

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 01.01.2015. u 22:31
Uređeno: 01.01.2015. u 22:31

Tvrtka ELPOS d.o.o. iz Požege proširuje svoj razvojni tim i traži zaposlenika (m/ž) koji bi radio na poslovima razvoja elektroničkih sklopova i uređaja.

Tvrtka je izrazito razvojno orijentirana te trenutno priprema novi dugoročni proizvodni program elektroničkih uređaja za upravljanje sustavima grijanja/hlađenja, uređaja poput termostata, specijaliziranih regulatora za vođenje procesa grijanja, temperaturnih senzora, pametnih senzora za sustave grijanja te senzora i uređaja spremnih za Internet Of Things tehnologiju.

Posao bi podrazumijevao crtanje električnih shema i shema tiskanih vodova, programiranje mikrokontrolera, projektiranje analognih i digitalnih sklopova, povratno inženjerstvo (engl. Reverse enginnering) te ispitivanja elektromagnetske kompatibilnosti uređaja (sve vrste EMC ispitivanja).

Više u nastavku.

Jurica Grcić
Objavljeno: 03.10.2014. u 14:42
Uređeno: 03.10.2014. u 14:42

Possimus IT d.o.o. traži više .NET programera pripravnika, (studenta ili apsolventa) za rad na projektima razvoja i implementacije složenih poslovnih rješenja u međunarodnom i domaćem okruženju, na .NET, MSSQL servera, WCF-a, C#, MVC, XML tehnologijama.

Nudimo rad u dinamičnoj okolini i vrhunskom timu stručnjaka uz jedinstvenu mogućnost profesionalnog razvoja. Od kandidata tražimo motiviranu osobu, koja će voljeti svoj posao i koja je spremna na kontinuirano učenje.

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 01.08.2014. u 10:38
Uređeno: 01.08.2014. u 10:38
Erste Card Club d.o.o. -...

Erste Card Club d.o.o. traži administratora MS SQL baze podataka, koji bi obavljao sljedeće poslove

 • Instalacija i nadogradnja MS SQL 2012 baze podataka
 • Administracija baze podataka
 • Planiranje potrebnih hardverskih resursa i definiranje konfiguracijskih parametara operacijskog sustava
 • Kreiranje struktura i objekata u bazi
 • Nadzor i optimizacija sistemskih performansi baze
 • Planiranje i implementacija backup/restore/recovery podataka
 • Upravljanje i nadzor pristupa korisnika bazi
 • Analiza podataka u svrhu održavanja integriteta podataka i rješavanje problema
 • Upravljanje korelacijom između baze i aplikacije
 • Kreiranje uputa i procedura za rad

Svim zainteresiranima nudimo posao u dinamičnom radnom okruženju, a tražimo motiviranu osobu, koja će voljeti svoj posao i spremna je kontinuirano učiti.

Ukoliko nemate iskustva, ali imate volje i želje naučiti sve o administraciji MS SQL baze i kontinuirano učiti, slobodno se javite na e-mail adresu davorka.modric@erstecardclub.hr .

Dragi Gost
Objavljeno: 01.08.2014. u 10:36
Uređeno: 01.08.2014. u 10:36
Predstavljanje HRZZ projekata –...

Temeljem rezultata HRZZ (Hrvatska zaklada za znanost) natječaja "Istraživački projekti" i "Uspostavi istraživački projekti" objavljenog u listopadu 2013. godine, FER-u je odobreno financiranje 21 projekta.

Početak rada na većini projekata je predviđen za jesen 2014., a na velikom broju projekata financiranje predviđa i zapošljavanje postdoktoranda, kao i plaćanje doktorske školarine doktorandima i/ili zapošljavanje doktoranda.

Krajem kolovoza/početkom rujna planira se na FER-u kratko predstavljanje tema i ciljeva dotičnih projekata na koje se pozivaju sve zainteresirane strane za uključenje u rad na projektima, a posebice potencijalni (post)doktorandi.

Točan termin predstavljanja projekata biti će obavljen u drugoj polovici kolovoza.

Dragi Gost
TRAŽILICA
 
REPOZITORIJ