korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
Broj posjeta:
885567
 
OBAVIJESTI
Objavljeno: jučer u 09:23
Uređeno: jučer u 09:23

Bioinformatics and complex network group (http://complex.zesoi.fer.hr) at the Faculty of Electrical Engineering and Computing, University of Zagreb, Croatia is seeking highly motivated postdoctoral fellow for work on the project Algorithms for genome sequence analysis. The work is funded by a Croatian Science Foundation grant through the end of 2017. Bioinformatics and complex network group is a group specializing in developing various algorithms for genomics, proteomics and complex networks. We are particularly focused on the genome and transcriptome assembly and sequence similarity database search algorithms.

The candidate is expected to work closely with researchers and clinicians to design algorithms and models. This is a highly collaborative multi-disciplinary research environment; good communication and organizational skills are required, the candidate will be expected to manage collaborative projects and publish scientific results.

Mile Šikić
Objavljeno: 17.07.2014. u 10:41
Uređeno: 17.07.2014. u 10:41

Želimo proširiti naš istraživačko-razvojni tim iskusnim i strastvenim razvojnim inženjerima koji će se uključiti u razvoj i globalni plasman novih softverskih proizvoda.
Tražimo razvojnog inženjera koji posjeduje:

 • Strast prema programiranju i dobro poznavanje algoritama
 • Veliku motivaciju za stvaranjem kvalitetnog softvera
 • Želju za stalnim unaprjeđenjem svojih vještina i radne okoline

Više u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 16.07.2014. u 09:51
Uređeno: 16.07.2014. u 09:51

CS Computer Systems je informatička kuća s 25 godina prisutnosti na hrvatskom ICT tržištu. Projektiramo, uvodimo i održavamo poslovne informacijske i komunikacijske sustave visoke raspoloživosti za, informatički, visoko zahtjevne i profilirane kupce. 
Iskustvo i znanja naših inženjera, a sukladno tome i naša lista korisnika, glavni su temelj naše prepoznatljivosti. 
Partnerstva, uglavnom duža od jednog desetljeća, koja imamo s vodećim proizvođačima i kreatorima informatičkih tehnologija i tržišta, dodatan su temelj i izvor naših znanja i poslovnih usmjerenja.
Svim zainteresiranima nudimo posao u dinamičnom i profesionalnom radnom okruženju. Tražimo motivirane i sposobne ljude koji će naš postojeći tim pojačati i dodati mu novu vrijednost.

Više u nastavku

Dragi Gost
Objavljeno: 16.07.2014. u 09:50
Uređeno: 16.07.2014. u 09:50

Serengeti d.o.o. je jedna od najbrže rastućih hrvatskih tvrtki. Projektiramo, razvijamo, implementiramo i održavamo poslovne aplikacije, napredne web site-ove, mobilne aplikacije i ugradbene sustave. Poslujemo u Hrvatskoj, SAD-u i zemljama zapadne Europe.
Za rad na inozemnim projektima Serengeti zapošljava više embedded programera - pripravnika.

Embedded programer mora imati završen fakultet tehničkog usmjerenja, poznavati C programski jezik i imati aktivno znanje engleskog jezika. Radno iskustvo nije neophodno. Poželjno je poznavanje C++ programskog jezika.

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 14.07.2014. u 11:24
Uređeno: 14.07.2014. u 11:24

Tvrtka CloudSense traži pripravnike programere/analitičare za ured u Zagrebu. Oglas je objavljen na sljedećoj adresi: http://www.smartflex.hr/jobs.php?mid=702&cid=729&kid=728&t=hp&jid=527

Krešimir Pripužić
Objavljeno: 09.07.2014. u 10:18
Uređeno: 09.07.2014. u 10:18

Nova TV je uspješna i moderna komercijalna televizija koja okuplja mladi i iskusni tim medijskih profesionalaca. U svojoj internetskoj grupi okuplja niz portala, od news portala Dnevnik.hr, tematskih portala GOL.hr i Zadovoljna.hr, do najvećeg blogerskog servisa Blog.hr i portala OYO – prvog SVOD internet servisa u Hrvatskoj.

Dinamično radno okružje svakom djelatniku osiguravaju vrhunska tehnologija, inovativni pristup i izazovi suvremenog medijskog tržišta. U našoj tvrtki gradimo ugodnu radnu atmosferu i povjerenje zaposlenih pružajući im kontinuiranu mogućnost stjecanja novih znanja, vještina i napredovanja.

Uslijed daljnjeg razvoja naših operacija tražimo izvrsnu osobu za poziciju: WEB DEVELOPER / PROGRAMER (m/ž).

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 04.07.2014. u 10:33
Uređeno: 04.07.2014. u 10:33

Xylon je hrvatska tvrtka, ujedno i vodeća svjetska tvrtka za razvoj, implementaciju i održavanje grafičkih i video sustava baziranih na Xilinx FPGA tehnologiji. Najveći dio prihoda ostvarujemo na inozemnom tržištu. Naša referentna lista uključuje veliki broj svjetskih renomiranih tvrtki iz automobilskog, industrijskog, biomedicinskog i IT sektora. Ukoliko vas zanima rad u dinamičnom međunarodnom okruženju te ukoliko smatrate da možete doprinijeti daljnjem razvoju naše tvrtke ovo je prilika za vas.

Tražimo:

 • FPGA razvojni inženjer - Senior / Junior (m/ž)
 • Software razvojni inženjer - Senior / Junior (m/ž)

Više u nastavku obavijesti.

Davor Kovačec
Objavljeno: 01.07.2014. u 14:37

CloudSense is an established and trusted cloud integrator and consulting partner for Salesforce.com, with our offices in Zagreb, London, Leeds and New York, delivering highest quality solutions to customers, leveraging the full benefits of the platform as a service model.  

As Analyst you will hold an entry level position working with senior consultants and project managers as part of a talented team and will be given opportunities to cultivate your skills and grow your technical and business acumen.

Apply now at: careers.cro@cloudsense.com

Dragi Gost
Objavljeno: 30.06.2014. u 16:10
Uređeno: 30.06.2014. u 16:10

minus 5 d.o.o. je razvojna tvrtka koja je implementirala i razvila cjelokupni informacijski sustav najveće kladionice u Hrvatskoj. 
Okosnica tvrtke minus5 su ljudi koji vole programiranje, računala i tehnologiju općenito.
Sustav za koji se trenutno razvija i održava ekstremno je dinamičan i broji dnevne transakcije u 100k i više. Sustav je distribuiran i vrlo otporan na ispade i napade izvana. Tehnologije koje su korištene u sustavu su raznolike, a najviše se koriste OpenSource tehnologije.

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 30.06.2014. u 14:05
Uređeno: 30.06.2014. u 14:05

NN br. 78., Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Varaždin, raspisuje NATJEČAJ za izbor jednog suradnika u suradničkom zvanju i radno mjesto asistenta za područje tehničkih znanosti, polje računarstvo, za grupu predmeta vezanih uz mreže računala, arhitekturu računala i operacijske sustave na Katedri za informatičke tehnologije i računarstvo.

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 30.06.2014. u 14:02
Uređeno: 30.06.2014. u 14:02

Traži se istraživač na četverogodišnjem projektu Hrvatske zaklade za znanost  „Deidentifikacija za zaštitu privatnosti u nadzornim sustavima (De-identification for Privacy Protection in Surveillance Systems)“. Projekt je interdisciplinaran i uključuje područje obrade slike, raspoznavanje uzoraka, biometrije, video praćenja i postupaka zaštite privatnosti.

Više u nastavku.

Slobodan Ribarić
Objavljeno: 24.06.2014. u 10:48
Uređeno: 24.06.2014. u 10:48

XEE Tech odlučio je zaposliti još iOS i Android programera

Mi vjerujemo da su programeri budućnost svijeta. I zato nije prvo pitanje što ti nama nudiš, nego što mi tebi nudimo.

(Pogledajte nastavak obavijesti, pod "Više").

Sviđa ti se? Ali kako "upasti" u XEE Tech?

Za upasti u našu zabavnu ekipu FER-ovaca programera ipak treba voljeti programiranje... nije ovo oglas za sve, i ne može svatko upasti samo jer se eto tako sjetio. Trebamo mlade i nadobudne ljude! Prihvaćamo i Android lovere i iOS lovere, ovisno što voliš. Trebaš imati iskustvo u radu s Objective-C-om ili Javom, a prednost ćeš imati ako si već napravila ili napravio jedan iOS ili Android app, posebno ako je on već na App ili Play Storeu.

Prijavu pošalji na jobs@xeetech.com. A što poslati u prijavi? Idemo odmah započeti na način kako i radimo — sam procijeni, no potrudi se.

Dragi Gost
Objavljeno: 17.06.2014. u 16:31
Uređeno: 17.06.2014. u 16:31

Serengeti d.o.o. je jedna od najbrže rastućih hrvatskih tvrtki. Projektiramo, razvijamo, implementiramo i održavamo poslovne aplikacije, napredne web site-ove, mobilne aplikacije i ugradbene sustave. Usmjereni smo razvoju naprednih, složenih poslovnih aplikacija i web site-ova koji implementiraju inovativne usluge i unaprijeđuju poslovanje naših korisnika. Poslujemo u Hrvatskoj, SAD-u i zemljama zapadne Europe.

Serengeti zapošljava više Java programera - pripravnika.

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 10.06.2014. u 14:25
Uređeno: 10.06.2014. u 16:31

Zainteresirani ste za područja: 

 • informacijskih sustava, 
 • implementacije informacijske sigurnosti, 
 • poslovne inteligencije i primjenu informatičkih tehnologija? 

Privlače Vas poslovi planiranja, razvoja i implementacije informacijskih tehnologija i poslovnih rješenja korisnicima?

Ili svoju karijeru želite razvijati na području komercijalnog razvoja novih tehnologija i zanimaju Vas planiranje, izgradnja i razvoj mreže i servisnih platformi?

Postanite dio našeg stimulativnog, entuzijastičnog i kompetentnog tima!

Svoju prijavu pošaljite na adresu hrd@t.ht.hr.

Više u nastavku obavijesti.

Domina-Mary Bogdanović
Objavljeno: 10.06.2014. u 13:00
Uređeno: 10.06.2014. u 13:00

Tražimo osobu koja će se baviti testiranjem softvera te općenito brinuti o kvaliteti softvera koji Infinum proizvodi. Ako se zaposlite na ovoj poziciji, na vama će biti odgovornost da zadržite visoki nivo kvalitete softvera na kojem je Infinum izgradio svoju reputaciju.

Na ovom radnom mjestu testirat ćete web aplikacije na Windows i Mac operativnim sustavima te mobilne aplikacije na iPhone, Android i Windows telefonima.
Neke od stvari koje vam ulaze u opis posla su:

 • da se bavite testiranjem svog softvera koji Infinum proizvodi
 • da budete u tijeku s postojećim tehnologijama i što se s njima može napraviti
 • da vam nije problem koristiti različite operacijske sustave  za mobile i desktop
 • da možete jasno komunicirati s developerima oko očekivanja vezanih uz poboljšanje softvera
 • da možete pronaći nejasnoće u softveru za koje nam ne bi palo na pamet da uopće postoje
 • da imate dobru intuiciju za pronalaženje grešaka

Tražimo osobu koja će voljeti svoj posao, veseliti se raznovrsnim projektima i spremna je kontinuirano učiniti.

Više u nastavku.

Martina Dugandžić
Objavljeno: 09.06.2014. u 11:01
Uređeno: 09.06.2014. u 11:34

Laboratorij za Signale i Sustave (ZESOI zavod) traži suradnike za rad na projektu. Prednost imaju kandidati sa sljedećim iskustvima:

 • Poznavanje C# i .NET
 • Rad u Visual Studio okruženju
 • Poznavanje SQL server baze podataka
 • Osnove ASP.NET MVC 5
 • Bootstrap (ili neka druga web GUI biblioteka)
 • Iskustvo s Azure platformom je poželjno, ali ne i nužno

Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem zahtjeva na e-mail adresu: kristian.skracic@lss.hr

Napomena: Molimo da u prijavu uključite kratke životopise, te navedete znanja i iskustva relevantna za projekt. Prednost imaju studenti koji su na 5. godini studija, ili se mogu posvetiti projektu u punom radnom vremenu.

Kristian Skračić
Objavljeno: 05.06.2014. u 21:33
Uređeno: 05.06.2014. u 21:33

HOTLab - Human-Oriented Technologies Laboratory na FER-u traži suradnika/-cu za znanstvenoistraživački rad u području analize ljudskog lica tehnikama računalnog vida, na projektu suradnje sa švedskom tvrtkom Visage Technologies AB.

Od kandidata se očekuju izvrsna predznanja u području računalnog vida i visoka motiviranost za postizanje vrhunskih znanstvenoistraživačkih i praktičnih rezultata u sklopu tima. Radno ili istraživačko iskustvo u ovom području je prednost ali nije uvjet - kandidati su i studenti koji diplomiraju u srpnju 2014.

Predviđeno područje istraživanja je analiza lica, što uključuje rad na poboljšanju postojećih tehnika praćenja lica, praćenje očiju a potencijalno i procjena dobi, spola, emocija te usporedbu fizionomije. Moguć je upis doktorskog studija i financiranje troškova studija, kao i istraživački/radni boravci u Švedskoj. Dugoročno, uspješnim kandidatima pruža se perspektiva R&D karijere u izuzetno kompetitivnom području visoke tehnologije s brojnim komercijalnim primjenama.

Prijave slati na e-mail prof. dr. sc. Igora Pandžića.

Nenad Markuš
Objavljeno: 27.05.2014. u 14:43

We are a small Zagreb-based company working on international projects in the domain of traffic monitoring. We are seeking a motivated student to join our software engineering team and assist with requirement validation, testing, and maintenance tasks.

By working with us you would benefit from being introduced to real-world software engineering tools and processes, and gain insights into an interesting field of technology. If things go well, we may also be looking to expand our team in the future.

We are currently seeking students for the FER summer internship program which are:

 • In their final year of study
 • Speak and write English well
 • Is motivated to gain experience and skills in software engineering.
 • Exposure to SQL/Java is a bonus

To apply, please send your CV and cover letter (in English) to marco.dorfliger@imtech.com.hr 

Dragi Gost
Objavljeno: 27.05.2014. u 14:37
Uređeno: 27.05.2014. u 14:37

Manpower d.o.o. traži Java programere za rad u zemljama Europske unije

Opis posla:

 • rad za renomiranu multinacionalnu kompaniju
 • razvoj aplikativnog i sistemskog software-a različite razine složenosti
 • pružanje programske podrške korisnicima
 • mogućnost usavršavanja u području Jave, Androida, C/C++, .Net, iOS, Flex
 • rad u ugodnom radnom okruženju koje cijeni inovativnost, kreativnost i slobodnu razmjenu mišljenja
Dragi Gost
Objavljeno: 28.04.2014. u 21:01
Uređeno: 28.04.2014. u 21:01

allove.me 

traži osobu za honorarne poslove na izmjenama web aplikacije i mobilne aplikacije.

Traži se aktivno znanje rada s php-om i poznavanje bootstrap frameworka.

Molimo sve zainteresirane da se jave na: franjo@allove.me

Dragi Gost
Objavljeno: 26.04.2014. u 12:06

Narodni list traži IT stručnjaka, koji bi se bavio projektiranjem, izradom i implementacijom softverskih riješenja, uslugama održavanja IT infrastrukture za firmu.

Linux sistem administrator će održavati razne standardne (apache, mysql) i specifične Linux usluge, pisati bash skripta za automatiziranje poslova i riješavati korisničke zahtjeve za pomoć. 

Posao se može obavljati od kuće sa obaveznom dnevnom komunikacijom sa sjedištem tvrtke.

Više u nastavku obavijesti.

Kristijan Zimmer
Objavljeno: 28.02.2014. u 11:35
Uređeno: 28.02.2014. u 11:35
Razvojni inženjer u Comping CRM odjelu

Prijavite se za apsolventsko-studentski posao koji vrlo lako može prerasti u prvi posao nakon završetka studija. U super okruženju mladih razvojnih inženjera, visoko motiviranih i gladnih uspjeha dizajnirat ćemo rješenja poput već uspješnih ContactInCloud-a, LoyaltyInCloud-a, ProjectInCloud-a te ostalih.

Uz puno novina, najnovijih tehnologija, kontinuiranog učenja i usavršavanja možemo obećati i poticajna primanja, puno zabave te putovanja.

Koji su uvjeti?

Samo to da ste timski igrač, da ste motivirani i željni novih znanja uz prednost onima koji imaju određenu dozu .NET iskustva.

Životopise poslati na: crm@comping.hr

LET IT BE PERFECT

Dragi Gost
Objavljeno: 29.11.2013. u 11:07
Facebook Internships

Facebook looking Bachelor's or Master's or PhD students who are studying Computer Science (or related subject) & who would like to intern or work full time with Facebook in 2014. 

Are you interested? Submit your application at: 

Internship - 2015 graduates
www.facebook.com/CentralEuropeIntern

Full time - 2014 graduates
www.facebook.com/CentralEuropeGrad

Visit www.facebook.com/universities and click the button to stay up-to-date with facebook events

 

 

Dragi Gost
TRAŽILICA
 
REPOZITORIJ