korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje AAA
Broj posjeta:
1308691
 
OBAVIJESTI
Objavljeno: jučer u 15:52
Uređeno: jučer u 15:52
Siemens Convergence Creators ― ljetna...

Siemens Convergence Creators globalni je ponuđač inovativnih ICT proizvoda, rješenja i servisa u području komunikacija i multimedije. U Hrvatskoj uspješno poslujemo od 1995. godine kao dio lokalne Siemensove kompanije, a od početka 2013. godine smo samostalna kompanija u okviru globalnog Siemensovog koncerna s gotovo 200 stručnjaka na lokacijama u Osijeku, Zagrebu i Splitu.

Studentima i studenticama viših godina telekomunikacija i računarstva i ostalih smjerova nudimo mogućnost rada i suradnje s vrhunskim stručnjacima na području komunikacija i multimedije. Rad u našoj kompaniji izvrsna je prilika za stjecanje novih znanja, vještina i iskustava koji se mogu pokazati dragocjenima u razvoju Vaše karijere. Mjesto rada je u u našem sjedištu u Zagrebu, ali obzirom da poslujemo i na lokacijama u Osijeku i Splitu postoji mogućnost rada na sve tri lokacije.

Više o tome kakve kandidate tražimo i kako se prijaviti pročitajte u nastavku obavijesti.

Iva Gospodnetić
Objavljeno: 28.06.2016. u 15:54
Uređeno: 28.06.2016. u 15:54

Photomath d.o.o. tehnološka je tvrtka čija je mobilna aplikacija konstantno u top 5 najpopularnijih edukacijskih aplikacija u svijetu i ima 4 milijuna aktivnih korisnika mjesečno. Photomath je baziran na vlastitoj tehnologiji za prepoznavanje teksta i sustavu za rješavanje matematičkih zadataka, na koje smo posebno ponosni. S obzirom da brzo rastemo i imamo ambiciozne planove, proširujemo svoj mladi ekspertni tim.

Kao iOS developer u Photomathu, direktno ćeš donositi odluke i implementirati detalje vezane uz tehnološka rješenja i user experience najpopularnije hrvatske mobilne aplikacije. Ovisno o interesu i znanjima, radit ćeš i na low level implementacijskim detaljima u našim core komponentama (OCR, Math engine), koje su pisane u C++-u.

Nudimo mogućnost učenja, napredovanja, rad na jedinstvenom globalnom proizvodu te izvrsne uvjete rada. Prijave na natječaj traju do 15.7.2016., a detaljnije informacije o natječaju pročitajte u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 28.06.2016. u 14:51
Uređeno: 28.06.2016. u 14:51

Vipnet po drugi put otvara vrata mladim visokoobrazovanim stručnjacima i nudi priliku za jednogodišnji profesionalni razvoj unutar jedne od vodećih kompanija na tržištu. U tijeku je natječaj za 11 polaznika Vip alumni programa za pozicije koje su većinom u sklopu Tehničkog sektora Vipneta.

Odabrani polaznici dobit će priliku steći prvo radno iskustvo kroz proširen jednogodišnji program plaćenog profesionalnog i poslovnog razvoja u Vipnetu U godinu dana Vipnet će u svakog kandidata uložiti preko 100 tisuća kuna kroz plaću, edukacije, program međunarodne razmjene i ostale pogodnosti.

Alumniji će imati konkretan opis poslova te će biti uključeni u kreiranje i razvoj relevantnih projekata. Tijekom cijele godine Vip alumni programa razvoj kandidata pratit će Vipnetov odjel za upravljanje ljudskim potencijalima, mentor dodijeljen svakom alumniju kao i nadređeni koji će usmjeravati njihov napredak te će imati potporu članova prve generacije programa Vip alumni, od kojih će moći zatražiti savjete. Osim uvida u rad Vipneta, ovaj program pruža priliku polaznicima za internacionalno iskustvo kroz upoznavanje neke od članica Telekom Austria Grupe. Svi razvojni programi kroz koje prolaze polaznici Vip alumni krojeni su prema najvišim poslovnim standardima i provode se u suradnji s najboljim internim i vanjskim predavačima.

Rok za prijavu je 15. srpnja, a više o otvorenim pozicijama i načinu prijave pročitajte u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 27.06.2016. u 16:54
Uređeno: 27.06.2016. u 16:54

Located in Zagreb, Byte Lab is a technology company specialized in design of embedded systems.

Founded at the end of 2011, we are a fast growing company and the strongest design house in Croatia. We offer world-class engineering design services to our domestic and international clients. The products we envisioned and developed found their way into businesses across three continents.

One of these products is EcoMobile – Waste management solution which allows for pay-as-you-throw billing of municipal waste. It is now installed on waste collection vehicles in more than 20 cities.

Smart Meters are another product we offer, they allow automatic readout of analog water and gas meters. Developed for extreme low power operation, they run from a tiny solar cell for years.

Because of the experience from more than a hundred successfully delivered electronic systems, companies like 3M (Minnesota US), ABUS (Germany) and Ridley (Belgium) trust in our ability to deliver top-class engineering.

You would be joining a team of enthusiastic and experienced software engineers working in relaxed atmosphere. Your daily tasks would involve firmware development for Cortex-M ARM devices, including low level device drivers, custom bootloaders, communication protocols and RTOS applications.

Your working environment would be a laboratory filled with instruments and measurement equipment. Various development kits, programmers and debuggers for embedded development would be at your disposal. Our hardware department and in-house developed software libraries would allow you to develop complex firmware and to test ideas and concepts quickly.

We can offer you:

 • Competitive salary (paid overtime)
 • Indefinite employment
 • Employee education through seminars, webinars, fairs and literature
 • Flexible working hours
 • Ergonomic chair, big desk and dual monitors

If you want to join a team of enthusiastic and experienced software engineers working in relaxed atmosphere, then you should read more and Apply.

Dragi Gost
Objavljeno: 24.06.2016. u 17:30

RASCO d.o.o. renomirani je proizvođač strojeva i opreme za održavanje prometnica, koji 75% svoje proizvodnje izvozi na tržišta 33 države Europe i Azije. RASCO danas zapošljava 263 radnika, među kojima je 67 visokoobrazovanih stručnjaka zaposlenih u odjelima proizvodnje, razvoja novih proizvoda, prodaje, postprodajne podrške, računovodstva i financija i informatičke podrške. Više podataka o društvu RASCO d.o.o. možete pronaći na Internet stranicama www.rasco.hr.

Pozivamo sve zainteresirane studente preddiplomskog i diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva, osobito one koji dolaze iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije da se jave na natječaj za stipendiranje studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Rok za prijave je 30. lipnja 2016., a više o podacima potrebnima za prijavu procesu odabira stipendista pročitajte u nastavku obavijesti.

Iva Gospodnetić
Objavljeno: 24.06.2016. u 11:00
Uređeno: 24.06.2016. u 11:00

RAD-COM d.o.o. je tvrtka članica Zenitel Marine Norway grupacije koja se bavi proizvodnjom, projektiranjem i instalacijom uređaja za internu komunikaciju. Tim za razvoj softvera radi unutar R&D odjela iz Osla.

Tražimo inženjere/ke za rad na osiguranju kvalitete softverskih rješenja za integrirane komunikacijske uređaje te prateće alate za upravljanje i podršku. Osnovna zadaća QA inženjera/ke je izrada i provođenje ručnih (exploratory) i automatiziranih testova s ciljem osiguranja kvalitete proizvoda. QA inženjer/ka radi procjenu, planira te koordinira testne aktivnosti. Također, zadužen/a je za identifikaciju, dokumentaciju, te praćenje rješavanja nedostataka ili kvarova proizvoda.

Dragi Gost
Objavljeno: 23.06.2016. u 13:04
Uređeno: 23.06.2016. u 13:04

Oradian is looking for Software QA Intern in Zagreb for minimum working period of 3 months, full time or minimum 30 hours per week.


For more information about candidate requirements and job details read below.

Dragi Gost
Objavljeno: 23.06.2016. u 12:57
Uređeno: 23.06.2016. u 12:57
Natječaj za dodjelu stipendija...

PRAVO SUDJELOVANJA na natječaju imaju studenti FER-a i to pod sljedećim uvjetima:

 • da su redovni studenti 3. godine preddiplomskih ili 1. godine diplomskih studija
 • da nisu korisnici stipendije s obvezom zasnivanja radnog odnosa nakon završetka studija

 

UVJETI NATJEČAJA

Kandidat treba predati svoj osobni rad na temu "Budi kreativan - osmisli igru". Igra se može poslati poštom na adresu HL, Ulica grada Vukovara 72, 10 000 Zagreb ili elektroničkom poštom na adresu osmisli.igru@lutrija.hr.

Prilikom prijave, potrebno je navesti kontakt podatke (ime, prezime, broj telefona, adresa, email). Odabrani sudionici će dobiti priliku da predstave vlastite radove pred stručnim žirijem.

Promotivne materijale i podatke potrebne za izradu rada, studenti mogu preuzeti na Internet stranici Hrvatkse lutrije, a za detaljnije upute i podršku na raspolaganju je e-mail: osmisli.igru@lutrija.hr.

 

Više o trajanju natječaja i odabiru radova pročitatje u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 21.06.2016. u 12:06
Uređeno: 21.06.2016. u 12:06

INEA CR d.o.o. ovlašteni je zastupnik za opremu za automatizaciju MITSUBISHI ELECTRIC i komunikacijske elemente HMS. Tražimo studente završnih godina studija, koji žele svoja znanja proširiti radom sa opremom za automatizaciju - PLC, upravljačkim panelima - HMI, frekventnim pretvaračima, servo pogonima i HMS opremom.

 

Tražimo kandidata za rad u našem poduzeću u Zagrebu. Nudimo stjecanje praktičnih iskustava uz stručnu podršku mentora, treninge kod zastupanih kompanija te daljnji rad u našem poduzeću.

 

Više informacija pročitajte u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 15.06.2016. u 18:13
Uređeno: 15.06.2016. u 18:13
Oradian traži Java Junior...

Oradian širi svoj tim i trenutno immo otvoreno radno mjesto za Java pripravnika/cu.

 

Tražimo kandidata/kandidatkinju za rad u Zagrebu na minimalno tri mjeseca, s početkom rada je odmah nakon završetka natječaja i pronalaska idealnog kandidata. Tražimo osobu za rad na puno radno vrijeme ili na minimalno 30 sati tjedno. S kvalitetnim kandidatima održat će se razgovori na kojima će se definirati i plaća.

 

Više informacija o radnom mjestu i uvjetima prijave pročitajte u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 14.06.2016. u 19:26
Uređeno: 14.06.2016. u 19:26

Pozivamo studente željne stjecanja novog znanja, spremne da se suprotstave složenim problemima na dovitljive načine na RL radionicu.

Radionica je osmišljena kao kombinacija predavanja i praktičnog rada u grupnom okruženju, kako bi polaznici po završetku stekli stvarno znanje i iskustvo potrebno za rad u području računalne sigurnosti.

Više o radionici pročitajte u nastavku obavijesti.

Marina Bedran
Objavljeno: 13.06.2016. u 16:15
Uređeno: 13.06.2016. u 16:15
Nanobit is looking for a System...

Nanobit is Croatia's largest game development studio with a series of hit titles in the world of mobile games. Working in a great atmosphere, we create fun for people all over the world and our main goal is to make both our players and our team members happy.

 

All our games are developed entirely in-house and placed on the international market. This means that we have interesting projects and tasks for you and that we set our own deadlines. After more than 7 years of successful work, over 25 published projects and with a great team of 75 employees, we have big plans for further growth and new challenges.

 

If you are interested in advancing in the field of system administration and applying your knowledge in practice under the guidance of a skillful mentor, this is a great opportunity for you!

 

We're looking for a: SYSTEM ADMINISTRATOR – TRAINEE (M/F)

 

Read below for more information.

Dragi Gost
Objavljeno: 13.06.2016. u 14:35
Uređeno: 13.06.2016. u 14:35

INFIGO IS d.o.o. predstavlja vodeće društvo na području informacijske sigurnosti. Osim u Hrvatskoj, s tvrtkama kćerima u Albaniji, Makedoniji i Bosni i Hercegovini svoja rješenja i usluge INFIGO plasira primarno na područja središnje i jugoistočne Europe. Stručnost, znanje i kompetencije naših zaposlenika prepoznale su i mnoge ugledne kompanije iz zemalja Bliskog Istoka poput Ujedinjenih Arapskih Emirata, Kraljevine Saudijske Arabije i dr.

 

Ako želite postati dio tima, učiti i poslovno se razvijati radeći s vrhunskim stručnjacima, pročitajte nastavak obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 10.06.2016. u 03:56
Uređeno: 10.06.2016. u 03:56
Java / C# developer – ERP

Libusoft Cicom d.o.o. jedna je od najvećih programskih tvrtki u Hrvatskoj koja ove godine navršava 24 godine poslovanja. Dugogodišnjim i stalnim razvitkom broji preko 100 stalno zaposlenih djelatnika te 40-tak stručnih suradnika u središnjici u Zagrebu te poslovnicama u Osijeku, Splitu, Novigradu Istarskom i Rijeci. Ugodno radno okruženje, prilagodljivo radno vrijeme te vrhunski stručnjaci u programiranju koji su spremni prenijeti svoje znanje, samo su neke od osobina koje stavljaju LC na jedno od najpoželjnijih mjesta za osobni razvoj i rad.
 

Ako se prepoznaješ u sljedećem opisu, vjerojatno si kandidat kojeg tražimo:

 • znaš programirati,
 • spreman si dalje učiti u timu stručnjaka,
 • želiš pokazati što znaš,
 • rad s više tehnologija ti ne predstavljaju problem.


Super je ako znaš nešto od:
Java, Java Spring, Eclipse, JPA2, C#, Visual Studio, MS SQL, PostgreSQL, T-SQL, MDX,
AngularJS, TypeScript, Java Script, HTML5, CSS, Pentaho, Mondrian, JasperReports itd.

 

Više informacija na možeš saznati ovdje.

Dragi Gost
Objavljeno: 08.06.2016. u 14:08
Uređeno: 08.06.2016. u 14:08

Razumiješ osnove HTML-a? Izvrsno poznaješ računalnu opremu? Zanima te rad na dinamičnim projektima, s najsuvremenijim tehnologijama? Proaktivna si i odgovorna osoba? Imaš neizdrživu glad za novim znanjem? Prouči opise radnih mjesta i postani dio Orbico tima!

 

Orbico grupa je vodeći distributer velikog broja globalno zastupljenih robnih marki vrhunske kvalitete, koje obuhvaćaju širok asortiman, od proizvoda za njegu i ljepotu, preko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, tehničkih i električnih uređaja do farmaceutskih proizvoda, igračaka, tekstila, cigareta, kao i motornih ulja. Takav opsežan i raznolik asortiman robnih marki i proizvoda zahtijeva visok stupanj fleksibilnosti, otvorenost prema stalnim promjenama, fleksibilnu i prilagodljivu organizaciju te ulaganja u razvoj ljudi i robnih marki. S timom predanih i angažiranih profesionalnih stručnjaka, nude potpuna i sveobuhvatna poslovna rješenja u prodaji, logističkim uslugama, marketingu i vođenju robnih marki u asortimanu. Trenutno zapošljavaju na pozicijama BI Specijalist (m/ž) i IT tehničar (m/ž).

 

Više informacija pročitajte u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 07.06.2016. u 14:11
Uređeno: 07.06.2016. u 14:11

Medtronic is global healthcare solutions company committed to improving lives of people around the world through meaningful innovations in medical technologies, services and solutions. More than 85.000 employees in more than 160 countries are dedicated to Medtronic Mission to alleviate pain, restore health and extend life. At Medtronic, we are creating technologies that treat chronic disease in new ways so people can live better, longer. We are actively involved in shaping the industry and transforming technologies so physicians have what they need to help their patients move forward with life.

We are searching for a dedicated Junior Technical Support and Sales Professional to join our team in Adriatic (Zagreb, Croatia) in the Cardiac Rhythm and Heart Failure Business division. The primary purpose of this position is to provide expert technical support in the operating room in the hospitals and to work with physicians in order to expand the utilization of device therapies, diagnostics, and monitoring for the Cardiac Rhythm and Heart Failure disease management.

If you want a career that is challenging, energizing and rewarding, this is an excellent opportunity to join a growing global leader in medical device industry, with exceptional people dedicated to high performance and personal excellence.

For more information, please click here.

Dragi Gost
Objavljeno: 06.06.2016. u 16:22
Uređeno: 06.06.2016. u 16:22

Diverto d.o.o. osnovan je 2007. godine i to upravo s idejom primjene informacijske sigurnosti, a u čemu smo danas jedni od lidera na tržištu. Do takve pozicije doveo nas je poseban pristup klijentu koji se očituje u diskreciji i prilagodbi njihovim potrebama i mogućnostima. Naša znanja s ponosom dijelimo sa zaposlenicima naših klijenata, jer smatramo da su ona ključna za uspjeh kvalitetne primjene informacijske sigurnosti.

 

Tražimo više junior i senior kandidata za poziciju konzultant/inženjer za sigurnost IT sustava (m/ž).

 

Više informacija pročitajte u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 03.06.2016. u 13:35
Uređeno: 03.06.2016. u 13:35

Serengeti d.o.o. je jedna od najbrže rastućih hrvatskih tvrtki. Projektiramo, razvijamo, implementiramo i održavamo poslovne web aplikacije, mobilne aplikacije i middleware rješenja kao što su portali, BPM sustavi, SOA i sl. Usmjereni smo razvoju naprednih, složenih poslovnih aplikacija koje implementiraju inovativne usluge i unaprjeđuju poslovanje naših korisnika. Poslujemo u Hrvatskoj, SAD-u i zemljama zapadne Europe.

Tražimo više programera pripravnika za rad u Zagrebu. Programer pripravnik poslovnih aplikacija je usmjeren na izvedbu softverskog rješenja, od analize specifičnih poslovnih zahtjeva klijenta do razvoja, testiranja i pisanja dokumentacije.

Više informacija pročitajte u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 27.05.2016. u 13:06
Uređeno: 13.06.2016. u 09:51
HPE Social Challenge – what should...

Hewllet Packard Enterprise is one of the industry leading technology companies, and it has been in the innovation business for more than 75 years.  We deliver high-quality and high-value products, consulting and support services.

We solve toughest challenges considering human, economic and environmental impact in everything we do. In collaboration with Challengest, HPE created a Social Challenge that engages young people in project with social impact. Finding the right job is a challenge for young people after they finish their studies.

For more information, please click here.

Dragi Gost
Objavljeno: 25.05.2016. u 11:54
Uređeno: 25.05.2016. u 11:54

Poslovni dnevnik i ove godine organizira projekt Hrvatska pamet Hrvatskoj.

Hrvatska pamet Hrvatskoj društveno je odgovorni projekt Poslovnog dnevnika s ciljem nagrađivanja izvrsnosti hrvatskih studenata i poticanja njihovog lakšeg uključivanja u sustav nacionalne ekonomije. Hrvatska pamet Hrvatskoj je natjecanje studentskih razvojnih projekata. Cilj natjecanja jest prezentirati ideje, znanja i sposobnosti hrvatskih studenata pretočene u konkretne projekte vezane na tri osnovna tematska smjera nacionalne razvojne strategije.

Projektom Hrvatska pamet Hrvatskoj potičemo studente na pisanje projektnih planova i nudimo novčane nagradne do 63 000 kuna!

Više o projektu Hrvatska pamet Hrvatskoj saznajte na http://www.poslovni.hr/iskustvo2016
Prijave traju do 31. kolovoza.

Prijavite se i osigurajte poslovnu budućnost!

Dragi Gost
TRAŽILICA
 
REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan