Naslovnica Pretraživanje AAA
Broj posjeta:
1345513
 
OBAVIJESTI
Objavljeno: 30.08.2016. u 22:13

Inovacijski centar Nikola Tesla (ICENT) raspisuje natječaj za radno mjesto: Voditelj praćenja tehnologija i analiza tržišta – 1 izvršitelj.

Rok prijave na natječaj je do 16. rujna 2016. godine.

Više informacija o natječaju pročitajte u nastavku obavijesti.

Mladen Seničić
Objavljeno: 26.08.2016. u 17:24
Stručnjak za ICT & ISP (m/ž)

Hrvatski Telekom traži stručnjaka za ICT & ISP (m/ž).

Više detalja o uvjetima prijave i opisu posla pronađite u nastavku obavijesti. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na adresu e-pošte: ljiljana.goles@t.ht.hr do 5. rujna 2016.

Iva Gospodnetić
Objavljeno: 26.08.2016. u 17:24
Uređeno: 26.08.2016. u 17:24
Business applications .NET (m/f) and...

Primera 7 je IT tvrtka specijalizirana za izradu programskih rješenja za financijski sektor, posebno za investicijske fondove, portfolio managere, depozitne banke i korporativne riznice.

Igramo važnu ulogu na tržištu softvera za investicijske fondove i riznice u jugoistočnoj Europi. Iza nas su brojne uspješne implementacije interno razvijenih programskih rješenja u poznatim financijskim grupacijama poput Raiffeisen, Erste, Volksbank, BNP Paribas, Wüstenrot, ERGO i HPB.

Iznimno smo ponosni na naše djelatnice i djelatnike koji posjeduju jedinstvenu kombinaciju znanja iz financijske i softverske industrije. Bit ćeš dio opuštenog, ali vrlo organiziranog tima vrhunskih softverskih inženjera te sudjelovati u dizajnu i razvoju enterprise programskog rješenja, koje u svakodnevnom radu koriste investicijski fondovi. Kroz koju godinu od tebe očekujemo da izrasteš u vrsnog full-stack developera koji suvereno vlada svim fazama razvoja jednog ozbiljnog softverskog proizvoda.

Ako smo te zainteresirali, više informacija o radnom mjestu, uvjetima i načinu prijave pročitaj u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 26.08.2016. u 17:12
Uređeno: 26.08.2016. u 17:12
Ekspert za IP transportne mreže (m/ž)

Hrvatski Telekom traži eksperta za IP transportne mreže (m/ž).

Više detalja o uvjetima prijave i opisu posla pronađite u nastavku obavijesti. Svi zainteresirani prijaviti se mogu mailom na adresu ljiljana.goles@t.ht.hr do 5. rujna 2016.

Dragi Gost
Objavljeno: 26.08.2016. u 15:20
Uređeno: 26.08.2016. u 15:20

MicroBlink je tehnološka tvrtka koja razvija machine vision tehnologiju za pametne telefone. Naš OCR engine koristi preko 30 milijuna krajnjih korisnika. Surađujemo s preko 250 klijenata diljem svijeta, poput Samsunga, IBM-a, Accenturea, najvećim europskim i hrvatskim bankama, a razvijamo i tehnologiju za Photomath.

Puno ulažemo u razvoj koji se temelji na najnovim trendovima u području neuronskih mreža i deep learninga. Cilj nam je imati najnapredniju tehnologiju za prepoznavanje teksta na mobilnim uređajima.

Rastemo i zato tražimo junior developera koji želi učiti iOS development, sudjelovati u razvoju naših proizvoda te napredovati i s vremenom postati ekspert u tom području. Detaljnije informacije o natječaju pročitajte u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 25.08.2016. u 12:44
Uređeno: 25.08.2016. u 12:44

Lemax je tvrtka koja je razvila vlastiti proizvod iTravel Software (www.itravelsoftware.com) - enterprise softver koji pokriva cjelokupno poslovanje srednjih i velikih touroperatora te turističkih kompanija. Naša tvrtka ima preko 200 klijenata na svim kontinentima, kontinuirano pratimo razvoj turističke branše, a preko 80% poslovanja okrenuto je izvozu. Imamo preko 25 zaposlenika, aktivno radimo na proširenju našeg tima i organizacije u cjelini.

Mladim ambicioznim ljudima nudimo izazovan prvi posao na poziciji Junior Software Implementation Consultant. Usmjereni smo na izvrsne studente koji su tek diplomirali ili će to učiniti kroz nekoliko mjeseci.

Više informacija o mogućnostima razvoja karijere i načinu prijave pročitajte u nastavku obavijesti.

 

Dragi Gost
Objavljeno: 25.08.2016. u 12:34
Uređeno: 25.08.2016. u 12:34
Suradnik u Grupi za nadzor mreže...

Optima Telekom prvi je nezavisni pružatelj usluga fiksne telefonije u Republici Hrvatskoj koji je iskoristio mogućnosti liberaliziranog tržišta te u kratkom roku postao predvodnik promjena. Ušli smo u povijest kao tvrtka koja je svim građanima i organizacijama u Republici Hrvatskoj prvi put pružila mogućnost odabira telekomunikacijskog operatera i omogućila najmodernija komunikacijska rješenja po povoljnim uvjetima.

 

Tražiš studentski posao?

 

Želiš razvijati svoj potencijal, raditi na vrhunskim tehnologijama i praktično iskoristiti znanja stečena na fakultetu? Ovo je prilika za tebe!

 

Tražimo studenta/icu na radno mjesto:

Suradnik u Grupi za nadzor mreže (m/ž)

mjesto rada - Zagreb

 

Dragi Gost
Objavljeno: 25.08.2016. u 10:22
Uređeno: 25.08.2016. u 10:22

Tvrtka Sloboda j.d.o.o. novoosnovana je tvrtka za razvoj aplikacija. Prvi projekt na kojem radimo je aplikacija za iPad, radi se o jednostavnim igricama za djecu u nižim razredima osnovne škole.

Tražimo osobu koja će našu ideju pretvoriti u "jedinice i nule" i to koristeći programe za izradu iOS aplikacija.

Moguće je i partnerstvo u ovom i budućim projektima.

Za dodatne informacije pošaljite upit ili životopis na e-mail adresu ibuneta@slobodapp.hr.

Dragi Gost
Objavljeno: 24.08.2016. u 10:34
Uređeno: 24.08.2016. u 10:34

Comminus is specialized for solutions and services in the area of business intelligence and data discovery.

Our strength is technical, operational and business excellence in data management at all levels.
We build custom solutions for data consolidation, data warehousing, reporting, data mining and data analysis.

Simply we are A DATA COMPANY.

Comminus offers work in the star team of certified experts, development and progression in line with your skills and performance, a stimulating package and friendly environment. Become part of our team and get a key role in the creation of advanced solutions to support organizations in the creation of new values and their continued growth.

Check out the details what are we looking for and what do we offer! :)

 

Dragi Gost
Objavljeno: 23.08.2016. u 11:15
Uređeno: 23.08.2016. u 11:15
Razvojni programer (m/ž) -...

Tvrtka Vanado specijalizirana je za razvoj i implementaciju sustava za pametno upravljanje proizvodnjom.

Naši su klijenti vodeće tvrtke iz raznih grana prerađivačke industrije.

Zapošljavamo razvojnog programera (m/ž) - dipl. ing./mag. ing./apsolvent dipl. studija računarstva, s naprednim poznavanjem programskih jezika C#, ASP.NET, PostgreSQL, HTML, CSS, JavaScript (jQuery), F# (poželjno).

Kratku zamolbu popraćenu uobičajenom formom životopisa uputite na email adresu vanado@vanado.hr.

Dragi Gost
Objavljeno: 23.08.2016. u 10:45
Uređeno: 23.08.2016. u 10:45

Department for Robotics, Automatics and Biocybernetics at Jožef Stefan Institute has open positions for postdoc or Ph.D. students

Department for Robotics, Automatics and Biocybernetics is one of the leading EU laboratories for cognitive robotics and participates in many EU projects. The candidate will work on one of the following research activities: autonomous robot learning, path planning for humanoid robots, bi-manual manipulation, active robot vision.

Admission Requirements: Ph.D., master or bachelor degree in Electrical Engineering, Computer Science or similar fields, with a solid background in the area of dynamical systems theory and computer programming.


Duration: min 12 months, possibly renewed

Place: Jozef Stefan Institute, Ljubljana, Slovenija

Institute web page: www.ijs.si

Department web page: abr.ijs.si

 

Please contact:

Prof. dr. Aleš Ude, Head of the department (ales.ude@ijs.si)

Assist. Prof. dr. Bojan Nemec, Head of the laboratory for Humanoid and Cognitive Robotics (bojan.nemec@ijs.si)

Dragi Gost
Objavljeno: 22.08.2016. u 16:58
Uređeno: 22.08.2016. u 16:58

Privredna banka Zagreb d.d. je društvo čija je vizija biti uzor i centar izvrsnosti u području financijskog poslovanja u Hrvatskoj. Mi prepoznajemo Vaš talent, pružamo vrhunske uvjete za profesionalni razvoj i želimo zajednički stvarati nove vrijednosti.

S ciljem održavanja kvalitete i pouzdanosti našeg poslovanja i osnaživanja unutarnjih snaga Privredne banke Zagreb d.d., tražimo ambiciozne i motivirane osobe zainteresirane za izazovni korak u karijeri u Informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji na radnom mjestu java programer.

Svrha radnog mjesta je izgradnja i održavanje programskih (softverskih) rješenja na tehnički podržanim platformama i u višeslojnom okruženju. Posao obuhvaća podršku održavanju produkcijskih sustava i podršku razvoju i implementaciji SW proizvoda. Također uključuje i razvoj, uspostavljanje i provođenje procedura rada i mjera povećanja kvalitete proizvoda.

Više detalja o uvjetima i načinu prijave pročitajte u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 19.08.2016. u 15:42
Uređeno: 19.08.2016. u 15:42
Poslovna inteligencija zapošljava...

Poslovna inteligencija je vodeća tvrtka za implementaciju analitičkih sustava i Big Data rješenja u regiji. Poslujemo kroz urede u Zagrebu, Beogradu, Podgorici, Sarajevu, Ljubljani i Londonu. Radimo na projektima na četiri kontinenta. Razvijamo vlastite proizvode iz domene poslovne analitike i velikih podataka te sudjelujemo na izazovnim razvojnim i istraživačkim projektima financiranim od strane Europske unije, kroz koje stječemo znanja i gradimo inovativna rješenja iz našeg područja. Obzirom na kontinuiranu ekspanziju, tražimo više izvršitelja za posao Konzultanta u odjelu Microsoft tehnologije (m/ž).

Ako želite raditi u mladom i poticajnom okruženju koje njeguje kulturu razvoja individualnih kompetencija i napredovanja prema ostvarenim rezultatima, biti član razvojnog tima na najjačim projektima implementacije sustava za podršku poslovnom odlučivanju u Hrvatskoj i inozemstvu, pravi ste kandidat za nas.

Kao Konzultant sudjelovat ćete na različitim projektima za implementaciju sustava za podršku poslovnom odlučivanju, sudjelovat ćete u presales aktivnostima, analizi korisničkih i funkcionalnih zahtjeva. Kreirat ćete funkcionalne specifikacije i dizajnirati sustave. Razvijati, instalirati i implemetirati softverska rješenja, voditi i pružati podršku klijentu tijekom procesa testiranja i migracije u produkciju, podržavati klijenta kroz održavanje sustava i nadogradnju funkcionalnosti.

Više o tome što očekujemo od kandidata i kako se prijaviti pročitajte u nastavku obavijesti.

 

Dragi Gost
Objavljeno: 09.08.2016. u 11:35
Uređeno: 09.08.2016. u 11:35

Telektra d.o.o. je ekskluzivni zastupnik renomiranih europskih proizvođača rasvjetnih tijela za područje Republike Hrvatske, bavimo se projektiranjem rasvjetnih rješenja, distribucijom rasvjetnih tijela, kao i izvođenjem elektroinstalacijskih radova jake i slabe struje.

Svjetlotehnički projektni ured u sklopu dobro uhodanog tima, a radi pojačanih aktivnosti na području izrade projekata rasvjete, kao i upravljanja rasvjetom, traži samostalnu, kreativnu, dinamičnu i ambicioznu osobu za izradu svjetlotehničkih projekata i rasvjetnih rješenja, na radnom mjestu dizajner rasvjete (m/ž).

Više o uvjetima i načinu prijave pronađite u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 09.08.2016. u 11:04
Uređeno: 09.08.2016. u 11:04

Studente koji imaju interes za IT Security ReversingLabs poziva da dođu raditi u Linux okruženju, s Python i JavaScript programskim jezicima.

DevOps tim je tu da vam pruži priliku steći iskustvo s AWS hosted servisima kao što su EC2, Route53, S3, KVM, ESXi i Virtualbox.

Razvoj uređaja koristeći Ansible i druge alate uključujući python/bash scripting, integriranje uređaja s drugim security proizvodima i testiranje istih je nešto što te intrigira i misliš da je to tvoj smjer u daljnjem razvoju, pridruži nam se, približiti ćemo ti IT Security svijet.

Tijekom studiranja radno vrijeme je prilagođeno tvom rasporedu, pola radnog vremena je poželjno. Nakon završenog studija studentima se pruža mogućnost stalnog zaposlenja.

Za sve ostale informacije provjeri nas https://www.reversinglabs.com/ ili nam se javi na jobs@reversinglabs.com.

Dragi Gost
Objavljeno: 06.07.2016. u 13:17
Uređeno: 06.07.2016. u 13:24
FPGA Hardware/Software Developer

KONČAR – Electrical Engineering Institute, a dynamic Croatian company dedicated to providing smart solutions, R&D services and laboratory testing in the fields of transport and energy, is looking for FPGA/Hardware developer.

In the area of embedded control systems, KONČAR – Electrical Engineering Institute is focused on providing solutions and R&D services of safety-related embedded control systems (railway and industrial), different control system in railway (vehicle control units, HMIs, distributed I/Os, railway infrastructure control systems…) and other specific and custom made control solutions in the fields of transport, industry and power generation. Although, part of KONČAR Group, KONČAR – Electrical Engineering Institute is oriented on export and international cooperation. In 2015 31% of income was from export. KONČAR – Electrical Engineering Institute is the place where you will be confronted with the most innovative technologies and embedded control projects from around the world. List of major projects you can see here.

If you want to join our team, you should read more and apply.

 

Dragi Gost
Objavljeno: 06.07.2016. u 12:18
Uređeno: 06.07.2016. u 12:18

KONČAR – Electrical Engineering Institute, a dynamic Croatian company dedicated to providing smart solutions, R&D services and laboratory testing in the fields of transport and energy, is looking for software developer for embedded systems.

In the area of embedded control systems, KONČAR – Electrical Engineering Institute is focused on providing solutions and R&D services of safety-related embedded control systems (railway and industrial), different control system in railway (vehicle control units, HMIs, distributed I/Os, railway infrastructure control systems…) and other specific and custom made control solutions in the fields of transport, industry and power generation. Although, part of KONČAR Group, KONČAR – Electrical Engineering Institute is oriented on export and international cooperation. In 2015 31% of income was from export. KONČAR – Electrical Engineering Institute is the place where you will be confronted with the most innovative technologies and embedded control projects from around the world. List of major projects you can see here.

If you want to join our team, you should read more and apply.

Dragi Gost
Objavljeno: 01.07.2016. u 16:48
Uređeno: 01.07.2016. u 16:48

Holofiction je tvrtka specijalizirana za razvoj i implementaciju kompleksnih softverskih rješenja i novih tehnologija proširene i virtualne stvarnosti (hologramske projekcije, 3D video mapping, transparent i levitation display tehnologija). Cilj nam je poboljšati poslovnu učinkovitost, promotivne aktivnosti, događanja i marketinške kampanje postojećih i budućih partnera.


Tražimo ASP.NET developera (m/ž) kako bi se pridružio/la našem brzorastućem timu i obitelji u Zagrebu. Više o potrebnim kvalifikacijama, uvjetima rada i načinu prijave pročitajte u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 30.06.2016. u 17:20
Uređeno: 30.06.2016. u 17:20
Visage Technologies ― Software...

Visage Technologies AB vodeća je tvrtka specijalizirana u području tehnologije praćenja lica temeljenog na računalnom vidu. Primjene ove tehnologije prisutne su u industriji igara, marketinga i prodaje, biometrije, automobilskoj industriji, istraživanju tržišta, industriji zdravlja i pomoćnih tehnologija i drugim. Tvrtka ima klijente u više od 40 zemalja s tendencijom rasta te dugogodišnju suradnju s akademskim institucijama grada Zagreba. Podružnica u punom vlasništvu, Visage Technologies d.o.o., nalazi se u Zagrebu.

Visage Technologies u procesu je formiranja novog poslovnog odjela u Zagrebu u sklopu razvojnog projekta u području računalnog vida. Traži se više razvojnih inženjera s različitim razinama iskustva, uključujući voditelja tima.

Detaljnije informacije o natječaju pročitajte u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 15.06.2016. u 18:13
Uređeno: 15.06.2016. u 18:13
Oradian traži Java Junior...

Oradian širi svoj tim i trenutno immo otvoreno radno mjesto za Java pripravnika/cu.

 

Tražimo kandidata/kandidatkinju za rad u Zagrebu na minimalno tri mjeseca, s početkom rada je odmah nakon završetka natječaja i pronalaska idealnog kandidata. Tražimo osobu za rad na puno radno vrijeme ili na minimalno 30 sati tjedno. S kvalitetnim kandidatima održat će se razgovori na kojima će se definirati i plaća.

 

Više informacija o radnom mjestu i uvjetima prijave pročitajte u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
TRAŽILICA
 
REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan