korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
Broj posjeta:
1003152
 
OBAVIJESTI
Objavljeno: 26.03.2015. u 11:33
Uređeno: 26.03.2015. u 11:33

Asseco South Eastern Europe (Asseco SEE) grupa je u domeni produkcije i implementacije vlastitih softverskih rješenja i usluga jedna od najvećih IT tvrtki u regiji jugoistočne Europe.

Tvrtka pruža ICT rješenja za različite industrijske vertikale uključujući financijski sektor, javnu upravu, administraciju i telekom industriju, a njezin portfelj obuhvaća: rješenja i usluge za bankarsku industriju; mobilna i sigurnosna rješenja; nabavu, inastalaciju i ostale usluge vezane uz kartice, bankomate, EFTPOS terminale i drugu terminalnu opremu; usluge integracije te isporuku i implementaciju ICT sustava i opreme; i rješenja i usluge za općenito poslovanje i telekomunikacijski sektor. 

Trenutno imamo otvorene natječaje za slijedeća radna mjesta:

Junior-Software-Developer-m/f
Android-Developer-m/f
Junior-IT-Project-Coordinator-m/f
Business-Analyst-m/f
Designer-m/f
Senior-Software-Developer-m/f

Zainteresirani se mogu prijaviti putem linkova ili nam poslati svoj CV na e-mail: Human.Resources@asseco-see.hr

Dragi Gost
Objavljeno: 24.03.2015. u 15:50
Uređeno: 24.03.2015. u 15:50

Oglasnik d.o.o. putem svojih tiskanih izdanja i internetskih stranica osigurava najbrži i najlakši put do potencijalnih kupaca, a 25 godina iskustva u medijskom oglašavanju te zadovoljstvo partnera i vjernih korisnika jamstvo su naše kvalitete i pouzdanosti. Osim tiskanih izdanja (Oglasnik, Auti.hr i Magazin Nekretnine), Oglasnik grupaciju čine i internetske stranice: oglasnik.hr, auti.hr, nekretnine.net, posao.hr, edukacija.hr.

Naš najveći kapital i kompetitivna prednost su stručni, motivirani i talentirani zaposlenici. S ciljem unapređivanja poslovanja i osnaživanja vodećeg položaja na tržištu, tražimo djelatnika za rad na novim i postojećim projektima:

Programer (m/ž)
[stalni radni odnos, mjesto rada: Zagreb]

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 24.03.2015. u 11:00
Uređeno: 24.03.2015. u 11:00

Adecco je vodeća multinacionalna kompanija koja s više od 31.000 zaposlenih i mrežom od 5.000 poslovnica u 60 zemalja nudi širok raspon usluga u području ljudskih potencijala. Naše usluge svakodnevno koristi preko 100.000 klijenata.

Za potrebe našeg klijenta, tvrtku Globaldizajn d.o.o. koje ima dugogodišnje iskustvo u web dizajnu, izradi web stranica i programiranju različitih vrsta web i mobilnih aplikacija za vodeće hrvatske i međunarodne tvrtke tražimo osobu za rad na poziciji Programer mobilnih aplikacija (m/ž) - Zagreb.

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 23.03.2015. u 11:50
Uređeno: 23.03.2015. u 11:50

CS Computer Systems je informatička kuća s više od 25 godina prisutnosti na hrvatskom ICT tržištu. Projektiramo, uvodimo i održavamo poslovne informacijske i komunikacijske sustave visoke raspoloživosti za, informatički, visoko zahtjevne i profilirane kupce.

Iskustvo i znanja naših inženjera, a sukladno tome i naša lista korisnika, glavni su temelj naše prepoznatljivosti. Partnerstva, uglavnom duža od jednog desetljeća, koja imamo s vodećim proizvođačima i kreatorima informatičkih tehnologija i tržišta, dodatan su temelj i izvor naših znanja i poslovnih usmjerenja.

Svim zainteresiranima nudimo posao u dinamičnom i profesionalnom radnom okruženju. Tražimo motivirane i sposobne ljude koji će naš postojeći tim pojačati i dodati mu novu vrijednost.

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 20.03.2015. u 15:13
Uređeno: 20.03.2015. u 15:13

ACG Worldwide (www.acg-world.com) is the second largest manufacturer of Hard Capsules in the world. Our subsidiary company ACG Lukaps (www.acg-lukaps.com) in Ludbreg, Croatia is the third largest of its kind in Europe.

We are looking at offering 6-12 month internships for promising Graduate Students specializing in the areas of Mechanical Engineering, Design, Electronics, Mechatronics and Robotics.

Any previous internship / project work in the above would be an advantage. Fluency in English is mandatory.

Selected candidates will be given assignments at our headquarters in Mumbai, India. These internships could have the possibility to translate into full term employment at our facilities in Croatia.

Click more for details...

Nikola Mišković
Objavljeno: 17.03.2015. u 14:54
Uređeno: 17.03.2015. u 14:54

Fakultet elektrotehnike i računarstva, Laboratorij za interaktivne simulacijske sustave (Zavod za elektrostrojarstvo i automatizaciju) traži studenta suradnika koji bi radio na zanimljivom međunarodnom projektu. Plaćanje preko student servisa.

Ponuda se odnosi na sve zainteresirane te posebno na studente 3. i 4. semestra diplomskog studija. Od kandidata se očekuje:

 • Dobro poznavanje objektnog jezika C# i familijarnost sa C++,
 • Poznavanje pravila oblikovanja programske potpore.

Sve zainteresirane molimo da se jave na e-mail: sinisa.popovic@fer.hr.

Siniša Popović
Objavljeno: 16.03.2015. u 11:52
Uređeno: 16.03.2015. u 11:52

SV Group d.o.o. je projektno orijentirana IT tvrtka osnovana 1995. godine. Naše timove čine stručnjaci različitih tehnoloških i poslovnih kompetencija. Kontinuirano se školujemo, certificiramo i pratimo razvoj IT tehnologija. Temeljem dugogodišnjeg iskustva i znanja iz IT-a, zajedno s našim korisnicima, definiramo i realiziramo IT strategije, primjenjujemo suvremene IT tehnologije u rješavanju poslovnih zahtjeva.

Realizacijom kvalitetnih isporuka usluga i rješenja izgradili smo povjerenje kod naših korisnika i izgradili poziciju dugogodišnjeg pouzdanog partnera na kojeg se mogu osloniti.

Tražimo pojačanje s ljudima koji će se uklopiti u našu dinamičnu poslovnu atmosferu, ljude koji traže izazove i mogućnosti za profesionalni rast.

Dragi Gost
Objavljeno: 16.03.2015. u 11:45
Uređeno: 16.03.2015. u 11:45

SnapTap traži kreativne, neustrašive PHP i Python/hardware heroje.

Razvijamo interaktivni sustav za europsko tržište live evenata, koji obuhvaća on-site marketing, cashless payment i kontrolu ulaza putem RFID narukvica.

Osigurali smo investicije, imamo odrađene i ugovorene buduće poslove te sad tražimo pojačanje core tima za razvoj preostalih aspekata sustava za ulazak u ljetnu festivalsku sezonu.

Iza projekta stoji ekipa koja je pokrenula Entrio.hr, a radi se u friendly atmosferi uz fleksibilno radno vrijeme, u Zagrebu u Strojarskoj.

PHP, Raspberry, Laravel, Python, IoT, custom-made hardware, payment, security - očekuje nas puno neutabanih staza i novih zabavnih izazova.

Ako se vidiš u bilo čemu od navedenog, pročitaj više detalja i prijavi se na www.snaptap.it/heroes

I obavezno pogledaj trailer: https://www.youtube.com/watch?v=vaKFObPMAew

Dragi Gost
Objavljeno: 12.03.2015. u 05:59
Uređeno: 12.03.2015. u 05:59

Ronilački centar Scuba Adriatic, u turističkom naselju Zaton, traži za ljeto mušku/žensku osobu (a postoji mogućnost angažmana i dvije osobe) po informatičkoj pismenosti iznadprosječnog studenta/srednjoškoca.

Poslovi uključuju:

 1. Rad na recepciji - solidno znanje engleskog (ako se zna još npr. njemački, nizozemski i sl. , tim bolje)
 2. Ažuriranje podataka gostiju (excel, word,...)
 3. Rad na snimanju promotivnog materijala , izrada diploma za goste, postava materijala na facebook, youtube,.....
 4. Rad na novoj web stranici i sl.

Više u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 12.03.2015. u 05:55
Uređeno: 12.03.2015. u 05:55

O nama:

StypeGRIP je tvrtka koja dizajnira i izrađuje visokosofisticiranu opremu za korištenje u TV studijima. Oprema se koristi za postizanje efekta proširene stvarnosti (augmented reality), te je zbog toga neophodna iznimna preciznost u izradi. Naša tehnologija primjenjuje se u studijima diljem svijeta, između ostalih i u studiju BBC-a, Fox Sports-a, Sky Sports-a i drugima. Više o profilu tvrtke pogledajte na www.stypegrip.com. Zbog povećanja raznolikosti proizvoda i obujma posla tražimo kandidata koji bi se uklopio u naš dinamičan tim na poziciji:

Razvojni inženjer za elektroniku

Opis posla:

Tražimo motiviranu osobu za izradu ugradbenih računalnih sustava (embedded systems), dizajn tiskanih pločica, dizajn i razvoj analognih i digitalnih sklopova, razvoj hardverskih rješenja, uzimajući u obzir trenutne standarde, razvoj elektroničkih shema.

Više u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 10.03.2015. u 16:17
Uređeno: 10.03.2015. u 16:17

Five by Five is a privately-funded startup behind AgentCASH (www.agentcash.com) - mPOS solution that allows merchants of all sizes to accept card payments with their smartphones and tablets (both Android & iOS).

We are looking for developers who will join our dynamic team based in Zagreb and work on the hot topic of mobile and online payments with us.

If your're interested, contact us at: jobs@fivebyfive.co

More information below the fold.

Dragi Gost
Objavljeno: 10.03.2015. u 16:09
Uređeno: 10.03.2015. u 16:09

Five by Five is a privately-funded startup behind AgentCASH (www.agentcash.com) - mPOS solution that allows merchants of all sizes to accept card payments with their smartphones and tablets (both Android & iOS).

We are looking for developers who will join our dynamic team based in Zagreb and work on the hot topic of mobile and online payments with us.

If you're interested, contact us at: jobs@fivebyfive.co

More information below the fold.

Dragi Gost
Objavljeno: 10.03.2015. u 16:04
Uređeno: 10.03.2015. u 16:04
Envox Lab d.o.o./ Enghouse...

Tvrtka SELECTIO je vodeća tvrtka u području profesionalne regrutacije i selekcije u Hrvatskoj (www.selectio.hr), a za našeg klijenta, Enghouse Interactive, tražimo osobe koje bi radile na poziciji Software QA Engineer (m/ž) ili Software Test Automation Engineer (m/ž). Tvrtka Enghouse Interactive nudi mogućnost rada na internacionalnim projektima, a daljnji razvoj karijere omogućuju i internacionalne edukacije.

Za više informacija, zainteresirani se mogu javiti i poslati CV u što skorijem roku na mail ines.ostric@selectio.hr

 

Dragi Gost
Objavljeno: 09.03.2015. u 12:18
Uređeno: 09.03.2015. u 12:18

Tražimo više junior i senior Java programera za rad na razvoju Java / Web orijentiranih poslovnih aplikacija.

Radni zadaci uključivati će samostalni ili timski rad na programskim rješenjima "po mjeri" za domaće i strane naručitelje, rad na novim rješenjima, te na održavanju postojećih. Pored poznavanja tehnologije od kandidata se očekuje vještina komunikacije s korisnicima, te sposobnost rada u timu.

Zainteresirani, slobodno se javite na:

OptimIT d.o.o.
http://www.optimit.hr

email: posao@optimit.hr
Tel: +385 1 7897 301

Dragi Gost
Objavljeno: 09.03.2015. u 08:59
iOS developer

NTH Grupa je lokalno prisutna u preko 20 država svijeta u kojima zapošljavamo 250+ mladih profesionalaca. Sjedište Grupe je u Švicarskoj, a bavimo se razvojem softverskih rješenja koja pokrivaju sva područja "mobile business value chaina".

Tražimo mlade, entuzijastične, proaktivne studente i apsolvente koji su zainteresirani za nove tehnologije i programiranje. Nudimo ti obrazovanje i usavršavanje koje će te pretvoriti u iOS development experta.

Iskustvo je poželjno, ali nije preduvjet. Nudimo stalno ili honorarno zapošljavanje koje će ti omogućiti da uz posao završiš fakultet i nastaviš raditi kod nas. 

Radno mjesto: Koprivnica, Varaždin,  Virovitica, Osijek

Ako si motiviran/a, željan/na učenja i jako dobro znaš engleski jezik, javi nam se!
Znanje njemačkog jezika je prednost.

Prijave primamo na mail: posao@nth.ch  (uz naznaku za iOS developera).

Dragi Gost
Objavljeno: 06.03.2015. u 13:03
Uređeno: 06.03.2015. u 13:03
Senior ERP Developer (C#/JAVA)

LIBUSOFT CICOM d.o.o. je informatička tvrtka koja od 1992. razvija aplikativna rješenja. S trenutno preko 100 stalno zaposlenih djelatnika razvija vlastiti ERP: LC SPI.

Neke od osnovnih tehnologija koje koristimo u razvoju su: MS SQL, T-SQL, C#, JAVA, JPA2

Dugogodišnji smo Gold Microsoft Partner.

Ako želite biti dio našeg razvojnog tima javite se na e-mail: natjecaj@spi.hr s naznakom: za radno mjesto Senior Developer.

Neki od modula LC SPI su slijedeći: Menadžerska izvješća, Veleprodaja, Fakturiranje, Maloprodaja, Materijalno poslovanje, Evidencija dugotrajne imovine, Blagajna, Profitno/Neprofitno/Proračunsko Računovodstvo, Radni nalozi, Putni nalozi, Javna nabava, Lokalna Riznica, Kadrovska, Plaće, Drugi dohodak, Komunalni informacijski sustav, Uredsko poslovanje, CRM, Upravljanje stambenim zgradama, Registar nekretnina, Objedinjena naplata, GIS i još niz drugih.

Više o nama možete saznati na www.spi.hr

Dragi Gost
Objavljeno: 05.03.2015. u 16:24
Uređeno: 05.03.2015. u 16:24
Junior Java Developer

NTH Grupa je lokalno prisutna u preko 20 država svijeta u kojima zapošljavamo 250+ mladih profesionalaca. Sjedište Grupe je u Švicarskoj, a bavimo se razvojem softverskih rješenja koja pokrivaju sva područja "mobile business value chaina".

Tražimo mlade, entuzijastične, proaktivne studente i apsolvente koji su zainteresirani za nove tehnologije i programiranje. Nudimo ti obrazovanje i usavršavanje koje će te pretvoriti u stručnog JAVA developera. 

Iskustvo je poželjno, ali nije preduvjet. Nudimo stalno ili honorarno zapošljavanje koje će ti omogućiti da uz posao završiš fakultet i nastaviš raditi kod nas. 

Radno mjesto: Koprivnica, Varaždin,  Virovitica

Ako si motiviran/a, željan/na učenja i jako dobro znaš engleski jezik, javi nam se!
Znanje njemačkog jezika je prednost.

Prijave primamo na mail: posao@nth.ch  (uz naznaku za JAVA developera).

Dragi Gost
Objavljeno: 04.03.2015. u 11:22
Uređeno: 04.03.2015. u 11:22

Zapošljavamo mladog ambicioznog djelatnika na neodređeno vrijeme u svojstvu asistenta u Centru za informatiku i računarstvo Instituta Ruđer Bošković.

Očekuju se kandidati koji su završili studij računarstva i koji iskazuju interes za znanstveno-istraživačkim radom iz područja; distribuiranog računarstva (Cloud, Fog Computing), napredne vizualizacije (2D, 3D i 4D) i/ili biomedicinskog inženjerstva. Opis posla uključuje rad na domaćim i međunarodnim (Horizon 2020)  znanstveno-istraživačkim i razvojnim projektima.

Od kandidata se očekuje vještina u programiranju, snalaženje u paralelnim računalnim okolinama, poznavanje web i internet tehnologije, sposobnost samostalno izvršavanje zadataka, te sklonost timskom  i međunarodnom konzorcijskom radu.

Svi zainteresirani kandidati trebaju poslati životopis na e-mail adresu: cir-novak@irb.hr.

Natječaj je otvoren do popunjenja. 

Dragi Gost
Objavljeno: 04.03.2015. u 11:20
Uređeno: 04.03.2015. u 11:20

Smartek d.o.o. je inovativna firma koja proizvodi niz uređaja visokih performansi u Machine Vision industriji. SMARTEK Vision tim pokazao je izvanredne injženjerske vještine u razvoju i proizvodnji industrijksih kamera najnovijih generacija te je cijenjen od brojnih kupaca diljem svijeta.

U potrazi smo za više kandidata koji će se pridružiti našem timu na poziciji C/C++ software developer i HDL developer.

Od kandidata se očekuje predanost i sustavnost u radu, koordinacija s ostalim članovima razvojnog tima i proaktivan pristup poslu.

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 03.03.2015. u 11:28
Uređeno: 03.03.2015. u 11:28

Poštovani, tvrtka Span d.o.o. traži studente FER-a za oblik suradnje po dogovoru, ovisno o godini studiranja, znanju i zainteresiranosti.

Potrebno radno iskustvo: 0
Poželjni studijski programi:

 • Računarstvo
 • Informacijska i komunikacijska tehnologija – Telekomunikacije i informatika

Radno mjesto: Razvojni inženjer / Mlađi razvojni inženjer / Pripravnik

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 03.03.2015. u 11:25
Uređeno: 03.03.2015. u 11:25

AdCumulus bavi se razvojem programskih rješenja za internetsko i mobilno oglašavanje. Naše proizvode koriste oglašivačke mreže i poduzeća različitih djelatnosti koja žele efikasno promovirati svoje usluge ili proizvode. Dubinska analiza podataka i big data čine temelj rada naših sustava. Ovim putem tražimo novu kolegicu ili novog kolegu koji bi se pridružio našem timu mladih stručnjaka za poslovnu inteligenciju.

Preduvjet je dobro poznavanje baza podataka, a sva dodatna iskustva sa sustavima poslovne inteligencije donose veliki plus. Uz podršku našeg kreativnog tima i uz izazovne zadatke, imat ćete priliku mnogo naučiti o području čija važnost na globalnom tržištu postaje sve veća i vidljivija.

Nudimo posao za stalno ili na studentski ugovor koji bi vam omogućio da uz posao završite fakultet, a nakon toga nastavite raditi kod nas. Radno mjesto otvoreno je u Zagrebu ili Varaždinu. Ako vam sve ovo djeluje zanimljivo, prijavu za posao pošaljite na careers@adcumulus.com.

Više detalja nalazi se u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 18.02.2015. u 16:17
Uređeno: 18.02.2015. u 16:17

Opis posla

Tražimo PHP developere željne rada s novim tehnologijama na najvećim projektima u regiji poput Njuškala, gutgemacht.at, wogibtswas.at, ichkoche.at itd.

Prijave primamo isključivo na linku: http://www.trikoder.hr/karijera/

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 18.02.2015. u 10:42

Poslodavac/Employer: RealNetworks d.o.o.

RealNetworks®, Inc. is a global Media Software and Services company headquartered in Seattle, Washington. With corporate offices in Zagreb and Osijek, RealNetworks now has 10 locations in Europe, including offices in Spain, Germany, the Netherlands, Portugal, Austria, Luxembourg, France, and the United Kingdom.

RealNetworks is hiring a skilled Android QA Tester to join the RealPlayer Cloud team in Zagreb or Osijek for the period of three months. We invite you to become a member of the fast paced, dynamic and energetic RealPlayer Cloud mobile app development team.

RealPlayer Cloud is an integrated video player and cloud service, allowing people to seamlessly move, watch, save, and share their videos across any device.

Kata Banožić
Objavljeno: 13.02.2015. u 14:57
Uređeno: 13.02.2015. u 14:57

Tvrtka Agrivi iz Kutine bavi se izradom softvera za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom. Trenutno tražimo 1-2 Junior .Net developera, a potrebna/poželjna znanja su:

 • C#
 • ASP.NET MVC
 • HTML5 & CSS
 • Javascript
 • MySQL
 • Wordpress
 • Mobile development (Android & iOS)

Ako se pronalazite u većini nabojanih stvari, a želite usavršiti i primijeniti znanje stečeno na fakultetu, priključite se našem timu koji je osvojio 1. nagradu na svjetskom natjecanju startupa Startup Nations Summit 2014.!

Prijave šaljite na darko@agrivi.com. Prijava uključuje CV, reference na prošle radove i sve ostalo što mislite da vas čini idealnim zaposlenikom za Agrivi.

Radno mjesto je u Kutini, a više o tvrtci i zaposlenicima možete pročitati ovdje.

Dragi Gost
Objavljeno: 12.02.2015. u 16:20
Uređeno: 12.02.2015. u 16:20

Tvrtka Morpholine Interactive pruža usluge razvoja igara za mobilne i desktop platforme. Zbog povećanog opsega posla tražimo kandidata za rad na projektu u trajanju od 3. mjeseca.

Vrsta zaposlenja: studentski ili autorski ugovor, prema dogovoru.

Molimo zainteresirane da se jave na: contact@morpholineinteractive.com .

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 12.02.2015. u 14:21
Uređeno: 12.02.2015. u 14:21

FSP provides project enablement and application development across a diverse set of platforms and industries. We are a U.S.-based company with 60+ full-time software design, development, and testing engineers (web, mobile, and desktop). We have worked with Fortune 500 firms such as Microsoft and Adobe as well as small-to-medium size businesses. We also incubate and invest in our high-impact, early-stage startup partners. Many of our start-up partners have raised angel and seed funding and a few have participated in programs such as TechStars and DogPatch Labs. Our partnerships are long-term in nature, allowing us to form enduring relationships that drive tangible business results for our partners.

We are looking for a talented and motivated Cake PHP developer to join our growing team in Zagreb. You’re an experienced full stack developer comfortable with both, back end and front end technologies? You like developing in Cake PHP framework? You also have a strong opinion on how software should be developed and maintained? Send us your CV and cover letter to get started!

Dragi Gost
Objavljeno: 09.02.2015. u 14:30
Uređeno: 09.02.2015. u 14:30
Svjetski Podaci d.o.o - natječaj za...

Global Data (Svjetski Podaci d.o.o.) traži studenta računarstva za rad (puno radno vrijeme ili po dogovoru) na software-u Tableau, "Data Mining-u" i izradi "Dashboard-ova".

Potrebne vještine:

 • MySql
 • poznavanje rada u bazama podataka,općenito
 • vještine vizualizacije podataka
 • poznavanje statistike
 • odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu.

Molimo zainteresirane da pošalju molbe i CV na marc.rapparlie@global-mmk.com.

Svjetski podaci

Derenčinova 1

Tel: 01/2444-266

Dragi Gost
Objavljeno: 05.02.2015. u 10:29
Uređeno: 05.02.2015. u 10:29

Tvrtka Grabar Sport bavi se mjerenjem vremena i obradom podataka na sportskim natjecanjima na području cijele Hrvatske. Tražimo studente nižih godina studija za terenski rad vikendom. Obrada podataka se vrši u software-u MyLaps za koji tvrtka provodi edukaciju.

Uvjeti:

 • poznavanje MS Office paketa
 • vozačka dozvola B kategorije

Prijave na: prijave@grabarsport.hr

 

Dragi Gost
Objavljeno: 03.02.2015. u 11:20
Uređeno: 03.02.2015. u 11:20
ActionScript developer

Tražimo osobu sa poznavanjem ActionScripta za dužu honorarnu suradnju. Poželjno poznavanje AIR/Flex/Starling i rada sa version controlom.

Svi zainteresirani se mogu javiti na vjeko@creaticon.hr.

Dragi Gost
Objavljeno: 30.01.2015. u 09:07

Geotehnički fakultet objavio je natječaj za izbor jednog nastavnika (m/ž) u znanstveno-nastavno zvanje i radno mjesto docent iz znanstvenog područja Tehničkih znanosti, polje Interdisciplinarne tehničke znanosti ili Elektrotehnika ili Strojarstvo.

Više na web stranicama Geotehničkog fakulteta.

Kata Banožić
Objavljeno: 14.01.2015. u 11:15
Uređeno: 14.01.2015. u 11:15

Acceleratio Ltd. is a software development company based in Zagreb, Croatia. It was founded in 2009. Acceleratio specializes in developing high-quality enterprise applications and consulting services. We create innovative software solutions for SharePoint, Office 365, Microsoft Windows Remote Desktop Services, and Citrix for admins and consultants across the globe. www.acceleratio.net

We are looking for a Junior Quality Assurance Engineer

If you are a final year student who is keen to work and is determined to be good at what they do, this might be a job for you. You should be self-driven and enthusiastic to ensure that quality is maintained during the product lifecycle. You will work closely with the entire Scrum team to identify, report and track issues. If you have an eye for detail, you have a great ability to organize and prioritize, and you have great communication skills and an excellent knowledge of English, you are our ideal candidate.

Check more info and apply

http://acceleratio.net/hr/otvorena-radna-mjesta/#op-48335-junior-quality-control-engineer

Dragi Gost
Objavljeno: 03.10.2014. u 14:42
Uređeno: 03.10.2014. u 14:42

Possimus IT d.o.o. traži više .NET programera pripravnika, (studenta ili apsolventa) za rad na projektima razvoja i implementacije složenih poslovnih rješenja u međunarodnom i domaćem okruženju, na .NET, MSSQL servera, WCF-a, C#, MVC, XML tehnologijama.

Nudimo rad u dinamičnoj okolini i vrhunskom timu stručnjaka uz jedinstvenu mogućnost profesionalnog razvoja. Od kandidata tražimo motiviranu osobu, koja će voljeti svoj posao i koja je spremna na kontinuirano učenje.

Više u nastavku.

Dragi Gost
Objavljeno: 01.08.2014. u 10:38
Uređeno: 01.08.2014. u 10:38
Erste Card Club d.o.o. -...

Erste Card Club d.o.o. traži administratora MS SQL baze podataka, koji bi obavljao sljedeće poslove

 • Instalacija i nadogradnja MS SQL 2012 baze podataka
 • Administracija baze podataka
 • Planiranje potrebnih hardverskih resursa i definiranje konfiguracijskih parametara operacijskog sustava
 • Kreiranje struktura i objekata u bazi
 • Nadzor i optimizacija sistemskih performansi baze
 • Planiranje i implementacija backup/restore/recovery podataka
 • Upravljanje i nadzor pristupa korisnika bazi
 • Analiza podataka u svrhu održavanja integriteta podataka i rješavanje problema
 • Upravljanje korelacijom između baze i aplikacije
 • Kreiranje uputa i procedura za rad

Svim zainteresiranima nudimo posao u dinamičnom radnom okruženju, a tražimo motiviranu osobu, koja će voljeti svoj posao i spremna je kontinuirano učiti.

Ukoliko nemate iskustva, ali imate volje i želje naučiti sve o administraciji MS SQL baze i kontinuirano učiti, slobodno se javite na e-mail adresu davorka.modric@erstecardclub.hr .

Dragi Gost
Objavljeno: 01.08.2014. u 10:36
Uređeno: 01.08.2014. u 10:36
Predstavljanje HRZZ projekata –...

Temeljem rezultata HRZZ (Hrvatska zaklada za znanost) natječaja "Istraživački projekti" i "Uspostavi istraživački projekti" objavljenog u listopadu 2013. godine, FER-u je odobreno financiranje 21 projekta.

Početak rada na većini projekata je predviđen za jesen 2014., a na velikom broju projekata financiranje predviđa i zapošljavanje postdoktoranda, kao i plaćanje doktorske školarine doktorandima i/ili zapošljavanje doktoranda.

Krajem kolovoza/početkom rujna planira se na FER-u kratko predstavljanje tema i ciljeva dotičnih projekata na koje se pozivaju sve zainteresirane strane za uključenje u rad na projektima, a posebice potencijalni (post)doktorandi.

Točan termin predstavljanja projekata biti će obavljen u drugoj polovici kolovoza.

Dragi Gost
TRAŽILICA
 
REPOZITORIJ