korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
Broj posjeta:
326805
 
OBAVIJESTI
Objavljeno: 04.04.2014. u 09:37
 Postani i ti PLIVIN stipendist!

S preko 90 godina uspješnog farmaceutskog poslovanja, PLIVA je danas članica Teva grupe, jedne od najvećih farmaceutskih kompanija u svijetu. Njihov temeljni cilj je poboljšati kvalitetu života i zaštitu zdravlja visokokvalitetnim i dostupnijim lijekovima. Snaga kompanije leži u bogatstvu različitosti, iznimnoj stručnosti zaposlenika i njihovoj predanosti ostvarenju poslovnih ciljeva. PLIVINA tradicija stipendiranja uspješnih studenata sastavni je dio dugoročne politike upravljanja ljudskim potencijalima.

Rok za prijavu na natječaj je 5. svibnja 2014. godine.

Uvjete za prijavu te postupak prijave pročitajte ovdje.

Ana Zelić
Objavljeno: 27.03.2014. u 13:28
Postani stipendist HT-a

Na adresu stipendija@t.ht.hr pošalji:

  • odgovor na zadatak
  • esej na temu „Zašto baš ja za stipendiju HT-a“
  • svoj CV

Zadatak i više informacija o natječaju nalazi se ovdje.

Rok za prijavu je 6. travnja 2014. godine.

Ana Zelić
Objavljeno: 12.03.2014. u 14:14
Stipendija za Europski Forum Alpbach...

Europski Forum Alpbach (EFA) i Klub Alpbach Hrvatska objavljuju natječaj za dodjelu stipendija za sudjelovanje na austrijskoj najznačajnijoj ljetnoj konferenciji Europski Forum Alpbach koja će se održati od 13. - 29. kolovoza 2014. godine. Ovogodišnja krovna tema Foruma je 'At the Crossroads'.

Rok za prijave je 2. travnja 2014. godine.

Europski Forum Alpbach je multidisciplinarna konferencija koja se održava redovito od 1945. godine te obuhvaća 16 seminara, 8 simpozija, 2 ljetne škole te mnoštvo drugih kulturnih i sportskih aktivnosti. Na Forumu sudjeluje više od 4.000 sudionika od kojih je 700 stipendista iz cijelog svijeta. Predavači su stručnjaci, profesori, gospodarstvenici, diplomati i državnici iz cijelog svijeta.

Više informacija o stipendijama pročitajte u letku ili na www.kah.hr, a novosti pratite na www.facebook.com/KlubAlpbachHrvatska

Ana Zelić
TRAŽILICA
 
REPOZITORIJ